TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Këta janë koeficientet e rrogave në Ligjin e Pagave

Zeri - 12.02.2019

A do ta dekretojë apo do ta kthejë mbrapa Ligjin për Pagat numri një i shtetit, Hashim Thaçi? Natyrisht se përgjigjen përfundimtare në këto pyetje do ta marrim brenda pak ditësh.

Këto janë koeficientet e rrogave në Ligjin për Pagat

Gazeta Express - 12.02.2019

​A do ta dekretojë apo do ta kthejë mbrapa Ligjin për Pagat numri një i shtetit, Hashim Thaçi? Natyrisht se përgjigjen përfundimtare në këto pyetje do ta marrim brenda pak ...

Hyn në fuqi Ligji për buxhetin, Ligji për pagat i dorëzohet presidentit

Botasot - 12.02.2019

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, sot ka dekretuar Ligjin për Buxhetin e Republikës së Kosovës. Ai, po ashtu, sot ka pranuar nga Kuvendi edhe Ligjin për Pagat.

Këto janë koeficientet e rrogave në Ligjin për Pagat

Botasot - 12.02.2019

A do ta dekretojë apo do ta kthejë mbrapa Ligjin për Pagat numri një i shtetit, Hashim Thaçi? Natyrisht se përgjigjen përfundimtare në këto pyetje do ta marrim brenda pak ditësh.

Zhvatja industriale e shtetit dhe pagat

Koha.net - 11.02.2019

Në zgjedhjet nacionale të vitit 2010, atëbotë ambasadori amerikan në Kosovë, Christopher Dell, deklaroi se është bërë “vjedhje industriale” e votave, e nënkuptuar me përfitues të kësaj vjedhjeje, ...

Kthimi i Ligjit për pagat në ‘pikën zero’, në duart e presidentit

Evropaelire - 11.02.2019

Ligji për pagat i miratuar në Kuvendin e Kosovës më 2 shkurt , vazhdon të kundërshtohet nga disa sindikata të punëtorëve në sektorin publik. Ndonëse pas miratimit të tij në Kuvendin e Kosovës, shumë ...

Kuvendi ende nuk i ka dorëzuar Presidencës Ligjin për Pagat, nesër afati i fundit

Telegrafi - 11.02.2019

Miratimi i Ligjit për Paga më 2 shkurt nga ana e deputetëve të Kuvendit të Kosovës, ka nxitur pakënaqësi të mëdha tek shërbyesit civil në sektorin publik.

Presidenca tregon nëse Thaçi do ta dekretojë Ligjin e Pagave

Gazeta Express - 11.02.2019

Ligji për pagat i miratuar në Kuvendin e Kosovës më 2 shkurt, vazhdon të kundërshtohet nga disa sindikata të punëtorëve në sektorin publik. Ndonëse pas miratimit të tij në Kuvendin e Kosovës, shumë ...

SBASHK: Nuk kemi bërë kërkesë në Presidencë për mosdekretim të Ligjit për Paga

Telegrafi - 11.02.2019

Sindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Shkencave të Kosovës (SBASHK), thotë se nuk kanë bërë kërkesë në Presidencë për mosdekretim të Ligjit të Pagave. SBASHK me anë të një reagimi për media ka treguar ...

Sindikata e Universitetit të Prishtinës i kërkon Presidentit Thaçi kthimin mbrapa të Ligjit për Pagat

Telegrafi - 11.02.2019

Sindikata e Universitetit të Prishtinës kërkon nga presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi që ta analizoj profesionalisht Ligjin mbi Pagat dhe t’ia kthej mbrapa Kuvendit për rishqyrtim.

Hyn në fuqi Ligji për Buxhetin, ai për Pagat i dorëzohet presidentit

Koha.net - 12.02.2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka dekretuar Ligjin për Buxhetin e Republikës së Kosovës. Ai, po ashtu, sot ka pranuar nga Kuvendi edhe Ligjin për Pagat.

Pagat e 288 shërbyesve civilë në Prizren ekzekutohen me ndryshime

Koha.net - 11.02.2019

Autoritetet komunale të Prizrenit kanë njoftuar se procesi i harmonizimit të koeficientit të pagave të punëtorëve të administratës lokale është përmbyllur.

Ligji për Paga pritet të kthehet në Kuvend

Zeri - 11.02.2019

Më 2 shkurt të këtij viti është miratuar Ligji për Paga në Kuvendin e Kosovës, mirëpo kjo ka shkaktuar pakënaqësi në disa sektorë. Kjo gjë ka shtyrë presidentin Hashim Thaçi që të shqyrtojë mundësinë ...

Drejtues të SBASHK-ut kërkojnë mosdekretimin e Ligjit për paga

Koha.net - 11.02.2019

Disa ditë pasi Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) hoqi dorë nga greva në arsim pasi në Projektligjin për paga u ngritën koeficientet e disa kategorive të punëtorëve të ...

Presidenca nuk tregon nëse do ta dekretojë Ligjin e Pagave

Zeri - 11.02.2019

Ligji për pagat i miratuar në Kuvendin e Kosovës më 2 shkurt, vazhdon të kundërshtohet nga disa sindikata të punëtorëve në sektorin publik. Ndonëse pas miratimit të tij në Kuvendin e Kosovës, shumë ...

SBASHK: Nuk kemi kërkuar mosdekretimin e Ligjit të Pagave nga presidenti

Botasot - 11.02.2019

Sindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Shkencës, ka reagur lidhur me raportimet e disa mediave se kjo organizatë ka bërë kërkesë në presidencë për mosdekretimin e Ligjit për Paga nga presidenti.

Sindikata e Universitetit të Prishtinës i kërkon Presidentit Thaçi kthimin mbrapa të Ligjit për Pagat

Botasot - 11.02.2019

Sindikata e Universitetit të Prishtinës kërkon nga presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi që ta analizoj profesionalisht Ligjin mbi Pagat dhe t’ia kthej mbrapa Kuvendit për rishqyrtim.

Ligji për pagat i dorëzohet Presidentit

Telegrafi - 12.02.2019

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, sot ka dekretuar Ligjin për Buxhetin e Republikës së Kosovës. Presidenti po ashtu, sot ka pranuar nga Kuvendi edhe Ligjin për Pagat.

Kthimi i Ligjit për Pagat në ‘pikën zero’, në duart e Presidentit Thaçi

Telegrafi - 11.02.2019

Ligji për Pagat i miratuar në Kuvendin e Kosovës më 2 shkurt, vazhdon të kundërshtohet nga disa sindikata të punëtorëve në sektorin publik. Ndonëse pas miratimit të tij, shumë deputetë e patën ...

Një sindakate nuk i pëlqen rritja e pagave, kërkesë për Thaçin

Albeu.com - 11.02.2019

Sindikata e Universitetit të Prishtinës kërkon nga presidenti i Kosovës , Hashim Thaçi që ta analizoj profesionalisht Ligjin mbi Pagat dhe t’ia kthej mbrapa Kuvendit për rishqyrtim.

Ligji për pagat i dorëzohet Presidentit

Almakos - 12.02.2019

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, sot ka dekretuar Ligjin për Buxhetin e Republikës së Kosovës. Presidenti po ashtu, sot ka pranuar nga Kuvendi edhe Ligjin për Pagat.