TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Haradinaj: Qeveria është e gatshme të jetë afër komunave

Lajmi.net - 13.06.2018

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, mori sot pjesë në konferencën jubilare "10 vite pas decentralizimit dhe konstituimit të qeverisjes lokale- sfidat e një dekade, rrugëtimi në dekadën e dytë", ...

Haradinaj thotë se qeveria nuk do t’i lërë të vetme komunat përballë problemeve

Koha.net - 13.06.2018

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, është zotuar se qeveria që ai udhëheq nuk do t’i lërë të vetme komunat përballë problemeve e sfidave. “Qeveria tashmë është e angazhuar që mos t’i lë të ...

Mbahet konferenca “10 vite pas decentralizimit”

Telegrafi - 13.06.2018

Në 10-vjetorin e miratimit të Rregullativës për pushtetin lokal, njëherësh Jubileut të themelimit të Institutit Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI), sot mbahet konferenca jubilare e qeverisjes lokale.

Haradinaj: Qeveria e angazhuar për rritjen e efikasitetit të punës nëpër komuna

Telegrafi - 13.06.2018

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka marr pjesë sot në konferencën “10 vite pas Decentralizimit dhe Konstituimit të Qeverisjes Lokale”, të organizuar nga Instituti Kosovar për Qeverisje Lokale ...

Mbahet konferenca “10 vite pas decentralizimit”

Lajmi.net - 13.06.2018

Në 10-vjetorin e miratimit të rregullativës për pushtetin lokal, njëherësh Jubileut të themelimit të Institutit Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI), sot mbahet konferenca jubilare e qeverisjes lokale.