TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kaq policë do të angazhohen për zgjedhjet në veri

Gazeta Express - 16.05.2019

Të dielën do të zhvillohen zgjedhjet komunale në veri të Kosovës. Komisioni Qendror Zgjedhor ditë më parë ka bërë të ditur se votimi do të organizohet në 86 vendvotime dhe të drejtë vote kanë më ...

Prej vitit 2010 komunat veriore të Kosovës përfituan 100 milionë euro

Zeri - 16.05.2019

Prej nënshkrimit të Marrëveshjes së Brukselit në prillin e vitit 2013 deri në vitin 2016 për komunat veriore të Kosovës, Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok, janë ndarë 32 milionë ...

Interesim i madh i ambasadave të huaja për zgjedhjet në veri

Koha.net - 16.05.2019

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme të 19 majit në katër komunat veriore. Interesim të madh për t’i mbikëqyrë zgjedhjet në veri kanë shfaqur ...

Akreditohen mbi 450 vëzhgues për zgjedhjet e 19 majit në komunat veriore

Evropaelire - 15.05.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahen më ...

Akreditohen vëzhguesit për zgjedhjet e së dielës në veri

Koha.net - 15.05.2019

Kur kanë mbetur vetëm edhe katër ditë deri në ditën e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave në veri, KQZ-ja akreditoi një grup të vëzhguesve që do të monitorojnë procesin më 19 ...

KQZ-ja akreditoi 464 vëzhgues për zgjedhjet në katër komunat

Botasot - 15.05.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do të ...

Kaq policë do të angazhohen për zgjedhjet në veri

Botasot - 16.05.2019

Të dielën do të zhvillohen zgjedhjet komunale në veri të Kosovës. Komisioni Qendror Zgjedhor ditë më parë ka bërë të ditur se votimi do të organizohet në 86 vendvotime dhe të drejtë vote kanë më ...

Janë akredituar 450 vëzhgues për zgjedhjet e 19 majit në komunat veriore

Portalb - 15.05.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahen më ...

KQZ-JA Akreditoi vëzhguesit për zgjedhjet e së dielës në veri

Zeri - 15.05.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do të ...

Të dielën zgjedhjet për kryetarë të komunave në veri, angazhohen 464 vëzhgues e 400 policë

Koha.net - 16.05.2019

Të dielën do të zhvillohen zgjedhjet komunale në veri të Kosovës. Komisioni Qendror Zgjedhor ditë më parë ka bërë të ditur se votimi do të organizohet në 86 vendvotime dhe të drejtë vote kanë më ...

Akreditohen mbi 450 vëzhgues për zgjedhjet e 19 majit në komunat veriore

Alsat - 15.05.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahen më ...

Zgjedhjet në veri, akreditohen 464 vëzhgues

Gazeta Express - 15.05.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do të ...

Zgjedhjet, akreditohen mbi 450 vëzhgues për komunat veriore

BalkanWeb - 15.05.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahen më ...

KQZ akreditoi 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme

Kosova Live - 15.05.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë ...

Akreditohen 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme në veri të Kosovës

Java News - 15.05.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahen më ...

KQZ-ja akreditoi 464 vëzhgues për zgjedhjet në katër komunat veriore

Telegrafi - 15.05.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka akredituar vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do ...

KQZ-ja akreditoi 464 vëzhgues për zgjedhjet në katër komunat veriore

Gazeta Express - 15.05.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka akredituar vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do ...