TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nëse flini më pak se shtatë orë, jeni në rrezik nga kanceri

Botasot - 12.02.2019

Të flini më pak se shtatë orë gjatë natës, shkakton dëmtimin e “ADN”, e cila gjë mund të shkaktojë kancer Pagjumësia shkakton dëmtim permanent të ADN-së dhe rrit rrezikun për kancer, besojnë ...

Nëse flini më pak se shtatë orë, jeni në rrezik nga kanceri

Gazeta Express - 11.02.2019

Të flini më pak se shtatë orë gjatë natës, shkakton dëmtimin e “ADN”, e cila gjë mund të shkaktojë ...

Mungesa e gjumit dëmton ADN-në dhe shton rrezikun nga kanceri

Botasot - 11.02.2019

Mungesa e gjumit mund të shkaktojë dëmtimin e përhershëm të ADN-së dhe shton mundësinë për t’u prekur nga kanceri. Ky përfundim doli nga një studim i Universitetit të Hong Kongut me 49 mjekë, 24 prej ...

Mos flini më pak se kaq orë gjumë, mund ta merrni kancerin

Lajmi.net - 11.02.2019

Një grup shkencëtarësh kanë zbuluar se pagjumësia mund të dëmtojë ADN-në përgjithmonë dhe të rrisë rrezikun e kancerit. Mungesa e gjumit mund të çojë, si pasojë, sipas hulumtuesve, deri në sëmundje ...

Më pak se shtatë orë gjumë në natë mund të shkaktojnë kancer!

Botasot - 11.02.2019

Mungesa e gjumit mund të zvogëlojë aftësinë e ADN-së për të rimarrë veten, ndoshta duke sjellë dhe sëmundje gjenetike, sugjerojnë studimet. Ky është studimi i parë i këtij lloji me të rriturit ...

Këshilla për kohën e gjumit të fëmijës tuaj

Telegrafi - 10.02.2019

10 këshilla që fëmija juaj (dhe ju!) të bëni gjumë të mirë natën. 1. Kthejeni gjumin në prioritet familjar dhe pjesë të veprimtarive tuaja ditore . Vendosni sa orë gjumë kërkon çdo anëtar i familjes ...

Pesë këshilla për të mposhtur pagjumësinë

Botasot - 10.02.2019

Shmangia e telefonit para fjetjes, rregullimi i temperaturës së dhomës dhe errësira në dhomë janë vetëm disa nga zgjidhjet që mund të ndihmojnë njerëzit që vuajnë nga pagjumësia.

Mungesa e gjumit dëmton ADN-në dhe shton rrezikun nga kanceri

Alsat - 11.02.2019

Mungesa e gjumit mund të shkaktojë dëmtimin e përhershëm të ADN-së dhe shton mundësinë për t’u prekur nga kanceri. Ky përfundim doli nga një studim i Universitetit të Hong Kongut me 49 mjekë, 24 prej ...

Mos flini më pak se kaq orë gjumë, mund ta merrni kancerin

Botasot - 11.02.2019

Një grup shkencëtarësh kanë zbuluar se pagjumësia mund të dëmtojë ADN-në përgjithmonë dhe të rrisë rrezikun e kancerit. Mungesa e gjumit mund të çojë, si pasojë, sipas hulumtuesve, deri në sëmundje ...

STUDIMI: Flini më pak se shtatë orë gjumë në natë? Kujdes, mund të shkaktojnë kancer!

Gazeta Tema - 11.02.2019

Pagjumësia mund të dëmtojë përgjithmonë ADN-në dhe të rrisë rrezikun e kancerit, thonë shkencëtarët. Mungesa e gjumit mund të zvogëlojë aftësinë e ADN-së për të rimarrë veten, ndoshta duke sjellë dhe ...

Këshilla për kohën e gjumit të fëmijës tuaj

Botasot - 10.02.2019

10 këshilla që fëmija juaj (dhe ju!) të bëni gjumë të mirë natën. 1. Kthejeni gjumin në prioritet familjar dhe pjesë të veprimtarive tuaja ditore. Vendosni sa orë gjumë kërkon çdo anëtar i familjes ...

Këshilla për të mposhtur pagjumësinë

Koha.net - 10.02.2019

Shmangia e telefonit para fjetjes, rregullimi i temperaturës së dhomës dhe errësira në dhomë janë vetëm disa nga zgjidhjet që mund të ndihmojnë njerëzit që vuajnë nga pagjumësia.

Mos flini më pak se kaq orë gjumë, mund ta merrni kancerin

Tetova Sot - 11.02.2019

Një grup shkencëtarësh kanë zbuluar se pagjumësia mund të dëmtojë ADN-në përgjithmonë dhe të rrisë rrezikun e kancerit. Mungesa e gjumit mund të çojë, si pasojë, sipas hulumtuesve, deri në sëmundje ...

Flini më pak se shtatë orë gjumë në natë? Kujdes, mund të shkaktojnë kancer!

LajmiFundit - 11.02.2019

Pagjumësia mund të dëmtojë përgjithmonë ADN-në dhe të rrisë rrezikun e kancerit, thonë shkencëtarët. Mungesa e gjumit mund të zvogëlojë aftësinë e ADN-së për të rimarrë veten, ndoshta duke sjellë dhe ...