TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lutfi Haziri tregon versionin e tij për çmimin e pranuar nga Donald Trump (Video)

Telegrafi - 11.07.2018

Lutfi Haziri, nënkryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), njëherësh kryetar i Gjilanit, ka folur edhe për çmimin që u raportua se ai ka pranuar nga presidenti amerikan, Donald Trump.

Lutfi Haziri flet për çmimin e pranuar nga Donald Trump

Gazeta Express - 11.07.2018

Lutfi Haziri, nënkryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), njëherësh kryetar i Gjilanit, ka folur edhe për çmimin që u raportua se ai ka pranuar nga presidenti amerikan, Donald ...

Haziri: Qëndrimi i LDK-së ka evoluar, duam zgjedhje para fillimit të bisedimeve (Video)

Telegrafi - 11.07.2018

Lutfti Haziri, nënkryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), njëherësh kryetar i Gjilanit, ka thënë se qëndrimi i LDK-së ka ndryshuar, dhe kjo parti tash kërkon zgjedhje të reja parlamentare ...

Haziri: Hashim Thaçi i njëjti person, LDK-ja mbështeti bisedimet kur ishte në opozitë me të (Video)

Telegrafi - 11.07.2018

Lufti Haziri, nënkryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), njëherësh kryetar i Gjilanit, ka folur për pozicionin e LDK-së në raport me bisedimet me Serbinë.

Haziri prapë thotë se për LDK'në s'është problem udhëheqja e dialogut nga Thaçi

Gazeta Express - 11.07.2018

Lufti Haziri, nënkryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), njëherësh kryetar i Gjilanit, ka folur për pozicionin e LDK-së në raport me bisedimet me ...

Lutfi Haziri tregon versionin e tij për çmimin e pranuar nga Donald Trump

Botasot - 11.07.2018

Lutfi Haziri, nënkryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), njëherësh kryetar i Gjilanit, ka folur edhe për çmimin që u raportua se ai ka pranuar nga presidenti amerikan, Donald Trump.

Haziri: Qëndrimi i LDK-së ka evoluar, duam zgjedhje para fillimit të bisedimeve

Zeri - 11.07.2018

Lutfti Haziri, nënkryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), njëherësh kryetar i Gjilanit, ka thënë se qëndrimi i LDK-së ka ndryshuar, dhe kjo parti tash kërkon zgjedhje të reja parlamentare ...

Haziri: Hashim Thaçi i njëjti person, LDK-ja mbështeti bisedimet kur ishte në opozitë me të

Botasot - 11.07.2018

Lufti Haziri, nënkryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), njëherësh kryetar i Gjilanit, ka folur për pozicionin e LDK-së në raport me bisedimet me Serbinë.

Lutfi Haziri tregon versionin e tij për çmimin e pranuar nga Donald Trump

Medial - 11.07.2018

Nënkryetari i LDK-së dhe njëherësh kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka folur për çmimin që u raportua se ai ka pranuar nga presidenti amerikan, Donald Trump.

LDK kërkon zgjedhje para fillimit të bisedimeve

Lajmi.net - 11.07.2018

Lutfti Haziri, nënkryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), njëherësh kryetar i Gjilanit, ka thënë se qëndrimi i LDK-së ka ndryshuar, dhe kjo parti tash kërkon zgjedhje të reja parlamentare ...

Haziri: LDK-ja e ka mbështetur Thaçin për bisedime kur ishte kryeministër, ai është i njëjti emër

Lajmi.net - 11.07.2018

Lufti Haziri, nënkryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), njëherësh kryetar i Gjilanit, ka folur për pozicionin e LDK-së në raport me bisedimet me Serbinë.

Haziri: Duam zgjedhje para fillimit të bisedimeve

Botasot - 11.07.2018

Lutfti Haziri, nënkryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), njëherësh kryetar i Gjilanit, ka thënë se qëndrimi i LDK-së ka ndryshuar, dhe kjo parti tash kërkon zgjedhje të reja parlamentare ...

Haziri: Jam për rishikimin e kufijve me Serbinë, LDK ruan parimin e kufijve të vitit 1974

Ina - 12.07.2018

Lufti Haziri, nënkryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), njëherësh kryetar i Gjilanit, ka folur për pozicionin e LDK-së në raport me bisedimet me Serbinë.