TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

FOKUS – Berlini: Çështja e dëmshpërblimeve për Greqinë e zgjidhur, pavarësisht qëndrimit të Bundestagut

Medial - 12.07.2019

BERLIN, 12 korrik /MEDIAL-ANA/ – Qëndrimi i palëkundur i Berlinit mbi dëmshpërblimet e Luftës së Dytë Botërore për Greqinë është që kjo çështje është zgjidhur përfundimisht, politikisht dhe ...

Berlini: Çështja e dëmshpërblimeve për Greqinë e zgjidhur

Telegrafi - 12.07.2019

Qëndrimi i palëkundur i Berlinit mbi dëmshpërblimet e Luftës së Dytë Botërore për Greqinë është që kjo çështje është zgjidhur përfundimisht, politikisht dhe ligjërisht, deklaroi zëvendës-zëdhënësja e ...

Berlini: Çështja e dëmshpërblimeve për Greqinë e zgjidhur

Botasot - 12.07.2019

Qëndrimi i palëkundur i Berlinit mbi dëmshpërblimet e Luftës së Dytë Botërore për Greqinë është që kjo çështje është zgjidhur përfundimisht, politikisht dhe ligjërisht, deklaroi zëvendëszëdhënësja e ...

Berlini: Çështja e dëmshpërblimeve për Greqinë e zgjidhur

Zhurnal - 12.07.2019

Qëndrimi i palëkundur i Berlinit mbi dëmshpërblimet e Luftës së Dytë Botërore për Greqinë është që kjo çështje është zgjidhur përfundimisht, politikisht dhe ligjërisht, deklaroi zëvendëszëdhënësja e ...

Berlini: Çështja e dëmshpërblimeve për Greqinë e zgjidhur, pavarësisht qëndrimit të Bundestagut

Alsat - 12.07.2019

Qëndrimi i palëkundur i Berlinit mbi dëmshpërblimet e Luftës së Dytë Botërore për Greqinë është që kjo çështje është zgjidhur përfundimisht, politikisht dhe ligjërisht, deklaroi zëvendëszëdhënësja e ...