TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KSHZ nesër do ta dorëzojë materialin zgjedhor në komisionet zgjedhore komunale

Portalb - 16.04.2019

Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) më së voni deri nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor për zgjedhjet presidenciale dhe zgjedhjet e parakohshme parlamentare në tre komuna.

KSHZ nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor

Ina - 16.04.2019

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve më së voni deri nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor për zgjedhjet presidenciale dhe zgjedhjet e parakohshme lokale në tre komuna.

KShZ nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor te komisionet komunale zgjedhore

Telegrafi - 16.04.2019

Nesër është afati i fundit ku Komisioni Shtetëror Zgjedhor duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor për zgjedhjet presidenciale dhe zgjedhjet e parakohshme lokale në tre komat.

Presidencialet, KSHZ: Jemi në përgatitjet e fundit

Alsat - 15.04.2019

Po bëhen përgatitjet e fundit për votimin e 21 prillit dhe të personave të cilët do të votojnë një ditë përpara. KSHZ-ja është duke shpërndarë materialin jo të besueshëm zgjedhor ndërkohë që së ...

Nesër dorëzohet materiali zgjedhor

Gazeta Express - 16.04.2019

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve më së voni deri nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor për zgjedhjet presidenciale dhe zgjedhjet e parakohshme lokale në tre komuna.

Zgjedhjet Presidenciale/ KSHZ jep ultimatumin e prerë në Maqedoni: Të dorëzohen nesër!

SOT - 16.04.2019

Nesër është afati i fundit ku Komisioni Shtetëror Zgjedhor duhet të dorëzojë materialin zgjedhor për zgjedhjet presidenciale dhe zgjedhjet e parakohshme lokale në tre komunat në Maqedoni.

Shehu: Gjithçka gati për votimet më 21 prill

Botasot - 14.04.2019

KSHZ është tërësisht gati të organizoj procesin zgjedhor të 21 prillit. Nënkryetarja e KSHZ-së Ditmire Shehu, në intervistën javore në TVM-2, tha se deri tani janë kryer të gjitha para përgatitjet e ...

Mediat edhe sot mund të publikojnë rezultate të anketave

Medial - 14.04.2019

Shkup, 15 prill 2019 (MEDIAL) – Mediat edhe sot mund të publikojnë rezultate të hulumtimit të mendimit publik lidhur me pjesëmarrësit në procesin zgjedhor.

Presidencialet, nesër skadon afati i publikimit të rezultateve nga anketat

Telegrafi - 14.04.2019

Mediat sot edhe nesër mund të publikojnë rezultatet nga anketat e bëra për procesin zgjedhor, përcjell Telegrafi Maqedoni. Sipas afatit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, rezultatet mund të ...

Presidencialet, KSHZ: Jemi në përgatitjet e fundit

Tetova Sot - 15.04.2019

Po bëhen përgatitjet e fundit për votimin e 21 prillit dhe të personave të cilët do të votojnë një ditë përpara. KSHZ-ja është duke shpërndarë materialin jo të besueshëm zgjedhor ndërkohë që së ...

KSHZ deri nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor

Tetova Sot - 16.04.2019

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve më së voni deri nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor për zgjedhjet presidenciale dhe zgjedhjet e parakohshme lokale në tre komuna.

KShZ nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor te komisionet komunale zgjedhore

Botasot - 16.04.2019

Nesër është afati i fundit ku Komisioni Shtetëror Zgjedhor duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor për zgjedhjet presidenciale dhe zgjedhjet e parakohshme lokale në tre komat.

Mediat edhe sot mund të publikojnë rezultate të anketave

Portalb - 14.04.2019

Mediat edhe sot mund të publikojnë rezultate të hulumtimit të mendimit publik lidhur me pjesëmarrësit në procesin zgjedhor. Sipas orarit të KSHZ-së, rezultatet e anketave mund të publikohen më së ...

Presidencialet, nesër skadon afati i publikimit të rezultateve nga anketat

Botasot - 14.04.2019

Mediat sot edhe nesër mund të publikojnë rezultatet nga anketat e bëra për procesin zgjedhor. Sipas afatit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, rezultatet mund të publikohen pesë ditë para mbajtjes ...

Presidencialet, KSHZ: Jemi në përgatitjet e fundit

Almakos - 15.04.2019

Alsat 2019-04-15T15:43:02+02:00 Po bëhen përgatitjet e fundit për votimin e 21 prillit dhe të personave të cilët do të votojnë një ditë përpara. KSHZ-ja është duke shpërndarë materialin jo të ...

KSHZ nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor

Alsat - 16.04.2019

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve më së voni deri nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor për zgjedhjet presidenciale dhe zgjedhjet e parakohshme lokale në tre komuna.

Mediumet edhe sot dhe nesër mund të publikojnë rezultate nga anketat për zgjedhjet

Tetova Sot - 14.04.2019

Mediat edhe sot dhe nesër mund të publikojnë rezultate nga hulumtimet e mendimit publik lidhur me pjesëmarrësit në procesin zgjedhor. Sipas orarit të Komisionit të Zgjedhjeve, rezultatet nga anketat ...

Presidencialet, nesër skadon afati i publikimit të rezultateve nga anketat

Almakos - 14.04.2019

Mediat sot edhe nesër mund të publikojnë rezultatet nga anketat e bëra për procesin zgjedhor. Sipas afatit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, rezultatet mund të publikohen pesë ditë para mbajtjes ...

Presidencialet, KSHZ: Jemi në përgatitjet e fundit

Flaka - 15.04.2019

Po bëhen përgatitjet e fundit për votimin e 21 prillit dhe të personave të cilët do të votojnë një ditë përpara. KSHZ-ja është duke shpërndarë materialin jo të besueshëm zgjedhor ndërkohë që së ...

KSHZ nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor

Almakos - 16.04.2019

S A 2019-04-16T09:44:27+02:00 Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve më së voni deri nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor për zgjedhjet presidenciale dhe zgjedhjet e parakohshme lokale në tre komuna.

Mediat edhe sot mund të publikojnë rezultate të anketave

Botasot - 15.04.2019

Mediat edhe sot mund të publikojnë rezultate të hulumtimit të mendimit publik lidhur me pjesëmarrësit në procesin zgjedhor. Sipas orarit të KSHZ-së, rezultatet e anketave mund të publikohen më së ...

Presidencialet në Maqedoninë e Veriut, KSHZ po bën përgatitjet e fundit

Botasot - 16.04.2019

Po bëhen përgatitjet e fundit për votimin e 21 prillit dhe të personave të cilët do të votojnë një ditë përpara në Maqedoninë e Veriut. Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve është duke shpërndarë ...

KSHZ nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor

Antpress - 16.04.2019

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve më së voni deri nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor për zgjedhjet presidenciale dhe zgjedhjet e parakohshme lokale në tre komuna.

KSHZ deri nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor

Medial - 16.04.2019

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve më së voni deri nesër duhet ta dorëzojë materialin zgjedhor për zgjedhjet presidenciale dhe zgjedhjet e parakohshme lokale në tre komuna.