TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kadare rrëfen njohjen me Enver Hoxhën: Ishte mediokër

Albeu.com - 20.04.2017

Në një intervistë për agjensinë rumune “neës.ro”, shkrimtari Ismail Kadare ka treguar mbi marrëdhëniet e tij, me Enver Hoxhën, njohjën e parë dhe çfarë mendonte për të.

Kadare: Si e njoha Enver Hoxhën, ishte mediokër si Marksi, Lenini, Stalini dhe Hitleri

Java News - 20.04.2017

Ai ndihej i lirë më shumë se çdo njeri i lirë. Liria e brendshme i dha mundësinë të shkruante. Kjo e bëri një shkrimtar të madh. Ismail Kadare, shkrimtari më i njohur shqiptar në botë, ka dhënë një ...

Kadare: Ju rrëfej si e njoh unë Enver Hoxhën, ishte mediokër si Marksi, Lenini, Stalini dhe Hitleri

BalkanWeb - 20.04.2017

Ai ndihej i lirë më shumë se çdo njeri i lirë. Liria e brendshme i dha mundësinë të shkruante. Kjo e bëri një shkrimtar të madh. Ismail Kadare, shkrimtari më i njohur shqiptar në botë, ka dhënë një ...

Kadare: Ju rrëfej si e njoh unë Enver Hoxhën, ishte mediokër si Marksi, Lenini, Stalini dhe Hitleri

Lajm - 20.04.2017

Ai ndihej i lirë më shumë se çdo njeri i lirë. Liria e brendshme i dha mundësinë të shkruante. Kjo e bëri një shkrimtar të madh. Ismail Kadare, shkrimtari më i njohur shqiptar në botë, ka dhënë një ...

Kadare: Ju rrëfej si e njoh unë Enver Hoxhën, ishte mediokër si…

Mapo - 20.04.2017

Ai ndihej i lirë më shumë se çdo njeri i lirë. Liria e brendshme i dha mundësinë të shkruante. Kjo e bëri një shkrimtar të madh. Ismail Kadare, shkrimtari më i njohur shqiptar në botë, ka dhënë një ...