TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Erdhi koha që të dënohet penalisht", paralajmëron ministri i Ramës

SOT - 16.05.2019

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit deklaroi sot se ka ardhur koha që krimi mjedisor të mos përballet vetëm me gjoba por të dënohet penalisht. Ai theksoi se qeveria ka gati draft paketën e ndryshimeve ...

Ashpërsohet Kodi Penal, burg për ata që dëmtojnë mjedisin

ABC News - 16.05.2019

Nga 1 deri në 5 vjet burg do të dënohen ata që dëmtojnë zonat e mbrojtura të vendit. Ministri i Turizmit Blendi Klosi prezantoi ndryshimet në Kodin Penal. Nëse dëmton mjedisin do të dënohesh me burg.

15 vjet burg kush dëmton mjedisin

Medial - 16.05.2019

Ministri i turizmit dhe mjedisit Blendi Klosi paralajmëroi ata që kryejnë krime mjedisore se me ndryshimet që qeveria ka propozuar në kodin penal do të përballen me dënime shumë të ashpra.

Klosi: Koha që krimi mjedisor të dënohet penalisht

BalkanWeb - 16.05.2019

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit deklaroi sot se ka ardhur koha që krimi mjedisor të mos përballet vetëm me gjoba por të dënohet penalisht. Ai theksoi se qeveria ka gati draft paketën e ndryshimeve ...