TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sheqerinska: Sulmet hibride dhe kibernetike do të vazhdojnë

Botasot - 12.07.2019

Bisedimet e kryeministrit Zaev me “komedianët” dhe mashtruesit rusë nuk rrezikon sigurinë e vendit, tha ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinska, por shtoi se janë raste nga të cilat duhet të ...

Sulmet kibernetike, Kosovës i kanë ardhur nga Serbia deri te Rusia

Evropaelire - 12.07.2019

Krimet kibernetike përbëjnë sot një nga shqetësimet e mëdha për sigurinë në mbarë botën. Edhe Kosova ka qenë e ekspozuar disa herë nga sulmet kibernetike, të cilat kryesisht kanë ardhur nga Serbia, ...

Sheqerinska: Sulmet hibride dhe kibernetike do të vazhdojnë

Telegrafi - 12.07.2019

Bisedimet e kryeministrit Zaev me “komedianët” dhe mashtruesit rusë nuk rrezikon sigurinë e vendit, tha ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinska, por shtoi se janë raste nga të cilat duhet të ...

Sul.met Kibe.rne.tike, Kosovës i kanë ardhur nga Serbia deri te Rusia

Medial - 12.07.2019

Krimet kibernetike përbëjnë sot një nga shqetësimet e mëdha për sigurinë në mbarë botën. Edhe Kosova ka qenë e ekspozuar disa herë nga sulmet kibernetike, të cilat kryesisht kanë ardhur nga Serbia, ...

Shekerinska: Sulmet hibride dhe kibernetike do të vazhdojnë

Zhurnal - 12.07.2019

Shkup, 12 korrik, zhurnal.mk – Bisedimet e kryeministrit Zaev me “komedianët” dhe mashtruesit rusë nuk rrezikon sigurinë e vendit, tha ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska, por shtoi se janë ...

Sulmet kibernetike, Kosovës i kanë ardhur nga Serbia deri te Rusia

Zeri - 12.07.2019

Krimet kibernetike përbëjnë sot një nga shqetësimet e mëdha për sigurinë në mbarë botën. Edhe Kosova ka qenë e ekspozuar disa herë nga sulmet kibernetike, të cilat kryesisht kanë ardhur nga Serbia, ...

Sulmet kibernetike, Kosovës i kanë ardhur nga Serbia e Rusia

Gazeta Express - 12.07.2019

Krimet kibernetike përbëjnë sot një nga shqetësimet e mëdha për sigurinë në mbarë botën. Edhe Kosova ka qenë e ekspozuar disa herë nga sulmet kibernetike, të cilat kryesisht kanë ardhur nga Serbia, ...

Sulmet kibernetike, Kosovës i kanë ardhur nga Serbia deri te Rusia

Botasot - 12.07.2019

Krimet kibernetike përbëjnë sot një nga shqetësimet e mëdha për sigurinë në mbarë botën. Edhe Kosova ka qenë e ekspozuar disa herë nga sulmet kibernetike, të cilat kryesisht kanë ardhur nga Serbia, ...

Sulmet kibernetike, Kosova shënjestër e hakerëve Serbë dhe Rusë

PC World - 12.07.2019

Krimet kibernetike përbëjnë sot një nga shqetësimet e mëdha për sigurinë në mbarë botën. Edhe Kosova ka qenë e ekspozuar disa herë nga sulmet kibernetike, të cilat kryesisht kanë ardhur nga Serbia, ...

Sulmet kibernetike, Kosovës i kanë ardhur nga Serbia deri te Rusia

Telegrafi - 12.07.2019

Krimet kibernetike përbëjnë sot një nga shqetësimet e mëdha për sigurinë në mbarë botën. Edhe Kosova ka qenë e ekspozuar disa herë nga sulmet kibernetike, të cilat kryesisht kanë ardhur nga Serbia, ...

Sulmet kibernetike Kosovës i kanë ardhur nga Serbia, Rusia, Bosnja e Maqedonia e Veriut

Koha.net - 12.07.2019

Krimet kibernetike përbëjnë sot një nga shqetësimet e mëdha për sigurinë në mbarë botën. Edhe Kosova ka qenë e ekspozuar disa herë nga sulmet kibernetike, të cilat kryesisht kanë ardhur nga Serbia, ...