TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rrjedh online testi i maturës, Bytyqi pret që testi të zhvillohet pa ndonjë problem

Koha.net - 12.06.2019

Ka nisur të shpërndahet online testi i maturës nëpër rrjete sociale. Koha Ditore ka siguruar pamje nga shpërndarja e testeve në grupe të ndryshme në Facebook dhe në Viber.

Maturantët provim, teza e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë në ‘Facebook’

Mapo - 12.06.2019

Ditën e sotme po zhvillohet provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për maturantët e shkollave të mesme. Ndërkohë që provimi ende nuk ka mbaruar pasi përfundon në orën 12:30, tezat kanë dalë dhe janë ...

Maturantët e Prishtinës i nënshtrohen testit, nuk ka zhurmues të valëve

Botasot - 12.06.2019

Sot po mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës në rajonin e Prishtinës ku 4 mijë maturantë po testojnë njohuritë e tyre në lëndët e gjuhës shqipe dhe angleze.

MASHT-i mohon që testi i maturës u shpërnda online, nuk arriti të vendosë zhurmuesin e valëve

Botasot - 12.06.2019

Maturantët e rajonit të Prishtinës janë mobilizuar që të kopjojnë për testin e Maturës, ku pjesa e parë e këtij testi do të mbahet sot, ata kanë krijuar grupe të ndryshme në rrjetet sociale si ...

Provimi i Letërsisë, humb ndjenjat maturantja

Albeu.com - 12.06.2019

Ditën e sotme po zhvillohet provimi i dytë i maturës shtetërorë, pikërisht ai i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë. Në gjimnazin ‘Ismail Qemali’ në Tiranë mësohet të ketë ndodhur një incident.

Incident në provimin e Letërsisë/ Çfarë i ndodh studentes, shoqërohet me urgjencë në spital

SOT - 12.06.2019

Mijëra maturantë japin sot provimin e Letërsisë. Por në gjimnazin ‘Ismail Qemali’ në Tiranë ka ndodhur një incident. Një maturante ka humbur ndjenjat gjatë mëngjesit të sotëm.

Maturantët krijojnë grup për të kopjuar gjatë testi

Gazeta Express - 12.06.2019

Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të ...

​Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Gazeta Express - 12.06.2019

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze.

Nesër provimet e maturës, nxënësit do të testohen për gjuhë-letërsinë

Top Channel - 11.06.2019

5 ditë pas provimit të parë të maturës shtetërore, atij të gjuhës së huaj, mbi 36 mijë maturantë në Shqipëri do t’i nënshtrohen provimit të Gjuhës shqipe dhe Letërsisë.

Dështon vendosja e zhurmuesve për ndaljen e valëve telefonike për maturantët të cilët mbajtën Testin e Maturës

Zhurnal - 12.06.2019

Prishtinë, 12 qershor – Zhurnal.mk – Sot po mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës në rajonin e Prishtinës ku 4 mijë maturantë po testojnë njohuritë e tyre në lëndët e gjuhës shqipe dhe angleze.

MASHT-i mohon që testi i maturës u shpërnda online, nuk arriti të vendosë zhurmuesin e valëve

Telegrafi - 12.06.2019

Maturantët e rajonit të Prishtinës janë mobilizuar që të kopjojnë për testin e Maturës, ku pjesa e parë e këtij testi do të mbahet sot, ata kanë krijuar grupe të ndryshme në rrjetet sociale si ...

Provimi i Letërsisë, humb ndjenjat maturantja

LajmiFundit - 12.06.2019

Mijëra maturantë japin sot provimin e Gjuhes Shqipe dhe Letërsisë. Por në gjimnazin ‘Ismail Qemali’ në Tiranë ka ndodhur një incident. Një maturante ka humbur ndjenjat gjatë mëngjesit të sotëm.

Maturantët krijojnë grup për të kopjuar gjatë testi

Botasot - 12.06.2019

Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të ...

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Botasot - 12.06.2019

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze.

Masa të ashpra për Testin e Maturës, do të bllokohen edhe valët telefonike

Alsat - 10.06.2019

Masa të ashpra për Testin e Maturës, do të bllokohen edhe valët telefonike Këtë vit maturantët në provimin e maturës shtetërore në Kosovë do të kenë pyetje nga vetëm katër lëndë, gjuhë shqipe, gjuhë ...

Kosova merr masa të ashpra për testimet e maturës, bllokohen edhe valët e telefonave

Alsat - 10.06.2019

Këtë vit maturantët në provimin e maturës shtetërore do të kenë pyetje nga vetëm katër lëndë, gjuhë shqipe, gjuhë angleze, matematikë dhe një lëndë zgjedhore që (ata)maturantët kanë pasur mundësi ta ...

Në Shqipëri, nesër mbahen provimet e maturës

Zeri - 11.06.2019

5 ditë pas provimit të parë të maturës shtetërore, atij të gjuhës së huaj, mbi 36 mijë maturantë në Shqipëri do t’i nënshtrohen provimit të Gjuhës shqipe dhe Letërsisë.

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Telegrafi - 12.06.2019

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze.

Në Shqipëri, nesër mbahen provimet e maturës

Lajmi.net - 11.06.2019

“Mendoj 5 ditë kanë qenë të mjaftueshme, pasi përgatitja ka filluar që në fillim të vitit shkollor. Këto ditë po bëhen përsëritjet e fundit, ku pyesim mësuesit për gjërat që i kemi ende të paqarta.

Sot në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Koha.net - 12.06.2019

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze.

Matura shtetërore, sot provimi i Gjuhë-Letërsisë për 36 mijë maturantë

Durres Lajm - 12.06.2019

Pas provimit të parë të maturës shtetërore, atij të gjuhës së huaj të kryer më 7 qershor, mbi 36 mijë maturantë në Shqipëri do t’i nënshtrohen sot provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë.

U tha se do t’i ndalin valët e telefonit, maturantët e kanë gati planin për të kopjuar

Telegrafi - 12.06.2019

Nxënësit e rajonit të Prishtinës, sot do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Mirëpo edhe pse janë paraparë masa ndëshkuese për maturantët, të cilët nëse zihen duke kopjuar do të ...

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Zeri - 12.06.2019

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze.

Në kryeqytet mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Medial - 12.06.2019

Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Në të dy pjesët, testi do të ketë 200 kërkesa, ndërsa pragu i kalueshmërisë do të jetë me 40 përqind të ...

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Zhurnal - 12.06.2019

Prishtinë, 12 qershor – Zhurnal.mk – Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Në të dy pjesët, testi do të ketë 200 kërkesa, ndërsa pragu i ...