TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KQZ-ja kërkon që OSBE-ja t’i monitorojë zgjedhjet në veri

Lajmi.net - 15.04.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës. Në këtë mbledhje u diskutua lidhur me rolin këshillues të OSBE-së në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave Mitrovicë e Veriut, ...

KQZ’ja kërkon që OSBE’ja t’i monitorojë zgjedhjet në veri

Gazeta Express - 15.04.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka diskutuar në lidhje me rolin e OSBE-së në monitorimin e zgjedhjeve në veri. Kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor, Valdete Daka, ka thënë se ende ka nevojë ...

KQZ-ja kërkon që OSBE-ja t’i monitorojë zgjedhjet në katër komunat

Botasot - 15.04.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës. Në këtë mbledhje u diskutua lidhur me rolin këshillues të OSBE-së në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave Mitrovicë e Veriut, ...

KQZ-ja kërkon që OSBE-ja t’i monitorojë zgjedhjet në veri

Zeri - 15.04.2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka diskutuar në lidhje me rolin e OSBE-së në monitorimin e zgjedhjeve në veri. Kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor, Valdete Daka, ka thënë se ende ka nevojë ...

Roli i OSBE-së në zgjedhjet e jashtëzakonshme në katër komunat veriore, vetëm këshillues

Telegrafi - 16.04.2019

Roli i OSBE-së, në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave veriore të Kosovës, Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan do të jetë vetëm në këshilla teknike për ...

Roli i OSBE-së në zgjedhjet e jashtëzakonshme në katër komunat veriore, vetëm këshillues

Almakos - 16.04.2019

Roli i OSBE-së, në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave veriore të Kosovës, Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan do të jetë vetëm në këshilla teknike për ...