TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Haradinaj: Italia dhe Kosova kanë shumëçka t’i ofrojnë njëra-tjetrës

Telegrafi - 08.11.2018

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka marrë pjesë në hapjen e Javës së Gjuhës Italiane në Botë. Sipas Haradinaj, nga Italia, përmes ekspozitës “Dieci Parole-Ten Words Design” vjen mesazhi i ...

Me “10 fjalë” hapet Java e Gjuhës italiane

Botasot - 08.11.2018

Në Prishtinë është hapur sot ekspozita “Ten words”, e cila po shënon hapjen e edicionit të XVIII të Javës së Gjuhës Italiane në botë. Ekspozita mban emrin “Dhjetë fjalë” meqë pikturat janë të ...

Haradinaj thotë se Kosova është e gatshme për prezencën e gjuhës italiane në vend

Koha.net - 08.11.2018

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në hapjen e Javës së Gjuhës Italiane në botë dhe të ekspozitës me fotografi “Dieci Parole - ten words design”.

Haradinaj: Italia dhe Kosova kanë shumëçka t’i ofrojnë njëra-tjetrës

Zeri - 08.11.2018

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka marrë pjesë në hapjen e Javës së Gjuhës Italiane në Botë. Sipas Haradinaj, nga Italia, përmes ekspozitës “Dieci Parole-Ten Words Design” vjen mesazhi i ...

Haradinaj thotë se Kosova është e gatshme për prezencën e gjuhës italiane në vend

Lajmi.net - 08.11.2018

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në hapjen e Javës së Gjuhës Italiane në botë dhe të ekspozitës me fotografi “Dieci Parole - ten words design”.

Ekspozita “Dhjetë fjalë” hap Javën e Gjuhës Italiane

Medial - 09.11.2018

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në hapjen e Javës së Gjuhës Italiane në botë dhe të ekspozitës me fotografi “Dieci Parole – Ten Words Design”.