TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Buxheti lokal për sportin shqiptar shumë i ulët

Alsat - 13.01.2018

17 milion denarë ose 286. 515 euro nga komunat shqiptare janë planifikuar për përkrahjen e klubeve të sportit por edhe të aktiviteteve sportive si dhe për investime në mirëmbajtjet e objekteve ...

Përmbaruesit si "fajdexhinjtë", për 40 mijë denarë borxh, kërkojnë 70 mijë denarë

Zhurnal - 13.01.2018

Përmbaruesit si "fajdexhinjtë", për 40 mijë denarë borxh, kërkojnë 70 mijë denarë Shkup, 13 janar - Ky është Qamil Kamberovski nga fshati i Shkupit Cvetovë.

Përmbaruesit në Maqedoni sikur “kamatashat”, për 650 euro borxh kërkojnë 1130 euro (VIDEO)

Almakos - 13.01.2018

Ky është Qamil Kamberovski nga fshati i Shkupit Cvetovë. Brengën që e ka, e ka shtyrë që drejtësinë ta kërkoj përmes mediave. Ekipi i TV21 u takua me Kamberovskin në qendrën e kryeqytetit që të ...

Përmbaruesit si “fajdexhinjtë”, për 40 mijë denarë borxh, kërkojnë 70 mijë denarë

Alb Portali - 14.01.2018

Ky është Qamil Kamberovski nga fshati i Shkupit Cvetovë. Brengën që e ka, e ka shtyrë që drejtësinë ta kërkoj përmes mediave. Ekipi i TV21 u takua me Kamberovskin në qendrën e kryeqytetit që të ...