TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

67 organizata nënshkruajnë peticionin kundër privatizimit të kinemasë 'Jusuf Gërvalla' në Pejë

Zeri - 20.03.2017

Është bërë e ditur se 67 organizata tashmë kanë nënshkruar peticionin kundër privatizimit të kinemasë “Jusuf Gërvalla” në Pejë, dhe kjo mbështetje është iniciativë për t’ia kthyer kinemanë qytetit.

Shoqëria civile kërkon anulimin e privatizimit të Kinemasë “Jusuf Gërvalla” në Pejë

Telegrafi - 20.03.2017

Përmes një reagimi thuhet se 65 organizata të shoqërisë civile i janë bashkuar iniciativës mbrojtjen e kinemasë Jusuf Gërvalla. “Iniciativa për t’ia kthyer kinemanë qytetit është e strukturuar rreth ...

Shoqëria civile kërkon anulimin e privatizimit të Kinemasë “Jusuf Gërvalla” në Pejë

Almakos - 20.03.2017

Përmes një reagimi thuhet se 65 organizata të shoqërisë civile i janë bashkuar iniciativës mbrojtjen e kinemasë Jusuf Gërvalla. “Iniciativa për t’ia kthyer kinemanë qytetit është e strukturuar rreth ...