TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BMW iNEXT dhe M5, Mercedes-AMG GLA 45 dhe Porsche Panamera janë disa nga makinat e reja që janë parë gjatë kësaj jave ...

Telegrafi - 08.11.2019

Prodhuesit këtyre makinave, nuk do të donin që ju t’i shihni kaq herët, shumë më parë se që janë gati për prodhim Reporterët që merren me makina të reja, kanë arritur të fotografojnë gjatë kësaj ...

Ndryshime të lehta në pjesën e jashtme dhe të brendshme në Porsche Panamera të re

Telegrafi - 08.11.2019

Vetëm njohësit më të mirë të modelit Panamera, do të vërejnë menjëherë ndryshimet e lehta që ka pësuar Megjithëse duket se është një makinë e re, gjenerata e re e Panamera është lansuar para tri ...

Ndryshime të lehta në pjesën e jashtme dhe të brendshme në Porsche Panamera

Flaka - 08.11.2019

Vetëm njohësit më të mirë të modelit Panamera, do të vërejnë menjëherë ndryshimet e lehta që ka pësuar Megjithëse duket se është një makinë e re, gjenerata e re e Panamera është lansuar para tri ...