TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hoxha: Monitorimi online përmirëson transparencën dhe efikasitetin e institucioneve

Koha.net - 13.01.2018

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka mbështetur aktivitetin për Monitorim dhe Raportim, të përkrahur nga GIZ-i, për zyrtarët e kyçur të institucioneve në procesin integrues.

Hoxha: Monitorimi online përmirëson transparencën dhe efikasitetin e institucioneve

Telegrafi - 13.01.2018

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka mbështetur aktivitetin për Monitorim dhe Raportim, të përkrahur nga GIZ-i, për zyrtarët e kyçur të institucioneve në procesin integrues.

Hoxha: Monitorimi online përmirëson transparencën dhe efikasitetin e institucioneve

Almakos - 13.01.2018

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka mbështetur aktivitetin për Monitorim dhe Raportim, të përkrahur nga GIZ-i, për zyrtarët e kyçur të institucioneve në procesin integrues.

Hoxha: Monitorimi online përmirëson transparencën dhe efikasitetin e institucioneve

Lajmi.net - 13.01.2018

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka mbështetur aktivitetin për Monitorim dhe Raportim, të përkrahur nga GIZ-i, për zyrtarët e kyçur të institucioneve në procesin integrues.

Hoxha: Monitorimi online i zbatimit të MSA-së përmirëson efikasitetin e punës së institucioneve

Kosova Live - 13.01.2018

Platforma do të përmirësojë transparencën dhe llogaridhënien në zbatimin e reformave për integrim në BE, për të dyja, si brenda Qeverisë, ashtu edhe ndaj palëve tjera të interesit, përfshirë publikun ...