TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OJQ-të e Vushtrrisë kundër restorantit në Kala

Lajmi.net - 17.07.2017

Organizata të shoqërisë civile po e kundërshtojnë ndërtimin e restorantit në Kalanë e Vushtrrisë. Lajmi se një pjesë e kalasë i është dhënë në shfrytëzim një biznesmeni për të ndërtuar aty një ...

Bajram Mulaku: Nuk do të rikandidoj për kryetar të Vushtrrisë

Lajmi.net - 17.07.2017

Kryetari i komunës së Vushtrrisë, Bajram Mulaku, nëpërmes një komunikate për media k bërë të ditur se nuk do të rikandidoj për kryetar të komunës së Vushtrrisë, si dhe ka thënë se nuk ka ndikuar që ...

Kryetari i Vushtrrisë e pranon se kalaja iu dha në shfrytëzim djalit të dajës së tij

Gazeta Express - 17.07.2017

Komuna e Vushtrrisë thotë se nuk ka qenë asnjëherë e njoftuar se Kalaja e këtij qytetit do të jepet në ...

Dhënia për shfrytëzim e Kalasë së Vushtrrisë për restorant, reagon kryetari Bajram Mulaku

Telegrafi - 17.07.2017

Pak ditë pasi mediat e publikuan rastin e dhënies në shfrytëzim për restorant, të një pjese të Kalasë së Vushtrrisë, ka ardhur edhe reagimi i të parit të kësaj komune, Bajram Mulaku.

Daja i kryetarit Mulaku merr në shfrytëzim Kalanë e Vushtrrisë

Botasot - 15.07.2017

Një pjesë e Kalasë së Vushtrrisë i është dhënë në shfrytëzim për restorant Mentor Salihut, dajës së kryetarit të Vushtrrisë Bajram Mulaku. Instituti për Mbrojtjen e Monumenteve të Kosovës ia ka dhënë ...

Daja i kryetarit Mulaku kthen Kalanë e Vushtrrisë në restorant

Koha.net - 15.07.2017

Vendimi për dhënien në shfrytëzim të Kalasë së Vushtrrisë nga Instituti i Kosovës për Mbrojtjen e Monumenteve për restorant ka përplasur drejtues këtij institucioni dhe drejtoreshën e kulturës në ...

Daja i kryetarit Mulaku e bëri Kalanë e Vushtrrisë restorant

Gazeta Express - 15.07.2017

Vendimi për dhënien në shfrytëzim të Kalasë së Vushtrrisë nga Instituti i Kosovës për Mbrojtjen e Monumenteve për restorant ka përplasur drejtues këtij institucioni dhe drejtoreshën e kulturës në ...

Dhënia për shfrytëzim e Kalasë së Vushtrrisë për restorant, reagon kryetari Bajram Mulaku

Almakos - 17.07.2017

Pak ditë pasi mediat e publikuan rastin e dhënies në shfrytëzim për restorant, të një pjese të Kalasë së Vushtrrisë, ka ardhur edhe reagimi i të parit të kësaj komune, Bajram Mulaku.

Daja i kryetarit Mulaku merr në shfrytëzim Kalanë e Vushtrrisë

Telegrafi - 15.07.2017

Instituti për Mbrojtjen e Monumenteve të Kosovës ia ka dhënë në shfrytëzim pesëvjeçar një pjesë të Kalasë e Vushtrrisë Mentor Salihut, që është daja i kryetarit të Komunës së Vushtrrisë Bajram Mulaku.

Kryetari i Vushtrrisë e pranon se kalaja iu dha në shfrytëzim djalit të dajës së tij

Zhurnal - 17.07.2017

Kryetari i Vushtrrisë e pranon se kalaja iu dha në shfrytëzim djalit të dajës së tij Vushtri, 17 korrik - Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Bajram Mulaku, ka reaguar lidhur me dhënien në shfrytëzim ...

Daja i kryetarit Mulaku merr në shfrytëzim Kalanë e Vushtrrisë

Zeri - 15.07.2017

Një pjesë e Kalasë së Vushtrrisë i është dhënë në shfrytëzim për restorant Mentor Salihut, dajës së kryetarit të Vushtrrisë Bajram Mulaku. Instituti për Mbrojtjen e Monumenteve të Kosovës ia ka dhënë ...

Daja i kryetarit Mulaku merr në shfrytëzim Kalanë e Vushtrrisë

Almakos - 15.07.2017

Instituti për Mbrojtjen e Monumenteve të Kosovës ia ka dhënë në shfrytëzim pesëvjeçar një pjesë të Kalasë e Vushtrrisë Mentor Salihut, që është daja i kryetarit të Komunës së Vushtrrisë Bajram Mulaku.