TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Maqedoni, sipas Draft-ligjit për subvencionimin e kontributeve, punëdhënësit do të subvencionohen nga 600 deri 6.000 ...

Telegrafi - 11.09.2019

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale publikoi Draft-ligjin për subvencionimin e kontributeve për rritjen e pagave, qëllimi i të cilit është nxitja e punëdhënësve të paguajnë pagë më të madhe për ...

Qeveria i rriti subvencionet për nxitje të efikasitetit energjetik në amvisëri për rreth 30 milionë denarë

Zhurnal - 10.09.2019

Shkup, 10 shtator, Zhurnal.mk – Gjithsej 29,7 milionë denarë është rritja e re për Programin për promovim të burimeve ripërtëritëse të energjisë dhe nxitjes së efikasitetit energjetik në amvisëri për ...

Qeveria i rriti subvencionet për panelet solare, dritaret dhe peletat nëpër shtëpi

Portalb - 10.09.2019

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 153-të ndau 30 milionë denarë për subvencionim e paneleve solare për shtepi, dritare PVC ose alumini dhe shfrytëzimin e peletave, transmeton ...

Qeveria rrit subvencionet për nxitje të efikasitetit të energjisë në shtëpi

Telegrafi - 10.09.2019

Rritja totale prej 29.7 milion denarë është rritja e re për programin për promovimin e burimeve të ripërtëritshme të energjisë dhe promovimin e efikasitetit të energjisë në shtëpi për vitin 2019, me ...

Qeveria i rriti subvencionet për nxitje të efikasitetit energjetik në amvisëri për rreth 30 milionë denarë

Tetova Sot - 10.09.2019

Gjithsej 29,7 milionë denarë është rritja e re për Programin për promovim të burimeve ripërtëritëse të energjisë dhe nxitjes së efikasitetit energjetik në amvisëri për vitin 2019, me çka Qeveria në ...

Ribalanci i Buxhetit në Kuvend nga java e ardhshme

Tetova Sot - 10.09.2019

Ribalanci i Buxhetit me siguri do të gjendet para Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet më 18 shtator, informojnë nga Kuvendi. Të ardhurat e përgjithshme të Buxhetit janë planifikuar në nivel ...

Sipas Draft-ligjit punëdhënësit do të marrin për rritje të pagave prej 600 deri në 6.000 denarë

Medial - 10.09.2019

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni ...

Ribalanci i Buxhetit në Kuvend nga java e ardhshme

Flaka - 10.09.2019

Ribalanci i Buxhetit me siguri do të gjendet para Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet më 18 shtator, informojnë nga Kuvendi. Të ardhurat e përgjithshme të Buxhetit janë planifikuar në nivel ...