TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ASH- Zaevit: Nuk e bëjnë dot drejtësinë ata që duhet të përgjigjen para saj

Tetova Sot - 14.08.2019

I nderuari Kryeministër nuk e dimë cila është e vërteta e deklaratës së Blerim Bexhetit, ne pohimet e tija se Ju i keni kërkuar ndihmë, pikërisht atij që të ushtroj ndikimin e tij për ta shkarkuar ...

Nuk e bëjnë dot drejtësinë ata që duhet të përgjigjen para saj

Gazeta Express - 14.08.2019

Partia e Ziadin Selës, Aleanca për Shqiptarët përmes një kumtese me shkrim ka reaguar për konfliktin e fundit mes kryeministrit Zoran Zaev dhe kreut të komunës së Sarajit, Blerim Bexheti.

ASH: Nuk e bëjnë dot drejtësinë ata që duhet të përgjigjen para saj

Alsat - 14.08.2019

“I nderuari Kryeministër nuk e dimë cila është e vërteta e deklaratës së Blerim Bexhetit, ne pohimet e tija se Ju i keni kërkuar ndihmë, pikërisht atij që të ushtroj ndikimin e tij për ta shkarkuar ...

ASH porosi Zaevit: Nuk e bëjnë drejtësinë ata që duhet të përgjigjen para saj

Ina - 14.08.2019

Aleanca për Shqiptarët (ASH) sot i ka përcjellë një porosi kryeministrit Zoran Zaev. “I nderuari Kryeministër nuk e dimë cila është e vërteta e deklaratës së Blerim Bexhetit, ne pohimet e tija se Ju ...

ASH: Nuk e bëjnë drejtësinë ata që duhet të përgjigjen para saj

Medial - 14.08.2019

14 gusht 2019 I nderuari Kryeministër nuk e dimë cila është e vërteta e deklaratës së Blerim Bexhetit, në pohimet e tija se Ju i keni kërkuar ndihmë, pikërisht atij që të ushtrojë ndikimin e tij për ...

Gjyqësori, reagon ASH

Flaka - 14.08.2019

“I nderuari Kryeministër nuk e dimë cila është e vërteta e deklaratës së Blerim Bexhetit, ne pohimet e tija se Ju i keni kërkuar ndihmë, pikërisht atij që të ushtroj ndikimin e tij për ta shkarkuar ...