TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lirohet vrasësi që nguli kufoma foshnjash në kangjella

Top Channel - 12.06.2019

Vrasësi që vrau tre fëmijë, (4 vjeç, dy vjeç dhe 9-muajsh), në vitin 1973, sapo fitoi të drejtën që të lirohet nga burgu. Krimineli britanik, Devid MekGrivi, e kreu krimin në vitin 1973, dhe kufomat ...

Lirohet vrasësi që nguli kufoma foshnjash në kangjella

Botasot - 12.06.2019

Vrasësi që vrau tre fëmijë, (4 vjeç, dy vjeç dhe 9-muajsh), në vitin 1973, sapo fitoi të drejtën që të lirohet nga burgu. Krimineli britanik, Devid MekGrivi, e kreu krimin në vitin 1973, dhe kufomat ...

Lirohet vrasësi që nguli kufoma foshnjash në kangjella

Durres Lajm - 12.06.2019

Vrasësi që vrau tre fëmijë, (4 vjeç, dy vjeç dhe 9-muajsh), në vitin 1973, sapo fitoi të drejtën që të lirohet nga burgu. Krimineli britanik, Devid MekGrivi, e kreu krimin në vitin 1973, dhe kufomat ...

U lirua vrasësi që nguli kufoma foshnjash në kangjella

Portalb - 12.06.2019

Nëna e fëmijëve të vdekur, pasi mësoi për lirimin e tij, tha që ky vendim i gjykatës nuk është aspak i drejtë, pasi ai i njeri jo vetëm që i vrau fëmijët, por i mori gjithë ...

U lirua vrasësi që nguli kufoma foshnjash në kangjella

Lajmi.net - 12.06.2019

Krimineli britanik, Devid MekGrivi, e kreu krimin në vitin 1973, dhe kufomat e fëmijëve i nguli te kangjellat e shtëpisë së fqinjit, transmeton TopChannel.tv.

Lirohet vrasësi që nguli kufoma foshnjash në kangjella

Tetova Sot - 12.06.2019

Vrasësi që vrau tre fëmijë, (4 vjeç, dy vjeç dhe 9-muajsh), në vitin 1973, sapo fitoi të drejtën që të lirohet nga burgu. Krimineli britanik, Devid MekGrivi, e kreu krimin në vitin 1973, dhe kufomat ...