TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pas 55 vitesh, ora e famshme në stadiumin e Hamburgut do të hiqet

BalkanWeb - 12.06.2019

Është një orë historike, por do të hiqet shumë shpejt nga vendi i saj. Në Hamburg do të nisin punimet për të hequr orëshënuesin, i cili prej vitit 1963 tregonte qëndrimin e klubit të Hamburgut në ...

Makina e cila përgatitë vetë hamburgerët

Gazeta Express - 11.06.2019

Një makinë automatike e hamburgerit është krijuar në San Francisco, e gjithë kjo për t’i ndihmuar punëtorët e ‘Fast Food-eve’. Buka është e prerë dhe më pastaj i shtohet mishi.

Makina e cila përgatitë vetë hamburgerët (VIDEO)

Antpress - 11.06.2019

Një makinë automatike e hamburgerit është krijuar në San Francisco, e gjithë kjo për t’i ndihmuar punëtorët e ‘Fast Food-eve’. Buka është e prerë dhe më pastaj i shtohet mishi.

Makina e cila përgatitë vetë hamburgerët

Zhurnal - 12.06.2019

Një makinë automatike e hamburgerit është krijuar në San Francisco, e gjithë kjo për t’i ndihmuar punëtorët e ‘Fast Food-eve’. Buka është e prerë dhe më pastaj i shtohet mishi.