TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ferizaj, gjenden 75 vetura të padoganuara

Gazeta Express - 16.05.2019

Sektori rajonal i hetimeve DRP në Ferizaj në bashkëpunim me zyrtarët e Doganës së Kosovës, ATK-së, sot kanë zhvilluar një operacion të bazuar në planin operativ “Auto sallonet 2019”, ku qëllimi i ...

Operacioni “Auto sallonet 2019”, gjenden 75 vetura të padoganuara

Botasot - 16.05.2019

Sektori rajonal i hetimeve DRP Ferizaj sot ka zhvilluar operacionin “Auto sallonet 2019”, për kontrollimin e dokumentacionit për automjetet në sallonet e shitjeve në Ferizaj.

Operacion i gjerë Policisë nëpër autosallone, dyshohet për vetura të vjedhura

Zeri - 16.05.2019

Një operacion i gjerë i Policisë së Kosovës është zhvilluar në Ferizaj. Cak i këtij operacioni kanë qenë autosallonet në këtë pjesë Sipas raportimeve, Policia nëpërë ato lokacione ku i ka kryer ...

Policia godet auto-sallonet

Botasot - 16.05.2019

(E plotësuar) - Cak i operacionit të gjerë të Policisë së Kosovës që po zhvillohet në rajonin e Ferizajt janë auto-sallonet. Shumë auto-sallone janë bastisur nga policia me dyshimin se në to ka ...

Operacion i gjerë i policisë në Ferizaj

Botasot - 16.05.2019

Një operacion i gjerë i Policisë së Kosovës është duke u zhvilluar në Ferizaj. Operacioni ka nisur në mëngjes dhe po vazhdon edhe në këto qaste,. Mediat vendore kanë treguar se shumë policë janë ...

Ferizaj, gjenden 75 vetura të padoganuara

Zeri - 16.05.2019

Sektori rajonal i hetimeve DRP në Ferizaj në bashkëpunim me zyrtarët e Doganës së Kosovës, ATK-së, sot kanë zhvilluar një operacion të bazuar në planin operativ “Auto sallonet 2019”, ku qëllimi i ...