TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Qeveria themelon komision për punësimin e banorëve të Hadës dhe Shipitullës në KEK

Telegrafi - 12.02.2019

Qeveria e Kosovës ka marr vendim të martën për themelimin e një komisioni i cili do të merret me punësimin e banoreve të fshatrave Hade dhe Shipitullë të Komunës së Obiliqit, pronat e të cilëve janë ...

Shpejt përfundon shpronësimi në Hade dhe Shipitullë

Botasot - 12.02.2019

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, të martën, është aprovuar edhe formimi për komisionit dhe procedurat e punësimit dhe shpronësimit për banorët e fshatrave Hade dhe Shipitullë.

Qeveria formon komision për punësimin e banorëve të Hades dhe Shipitullës

Zeri - 12.02.2019

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e cila është duke u zhvilluar ka formuar një Komision për punësimin e banorëve të Hades dhe Shipitullës. Qeveria e Kosovës ka formuar komision për fillimin e procedurës ...

Qeveria rrit numrin e këshilltarëve në ministrinë e Zhvillimit Rajonal

Zeri - 12.02.2019

Qeveria e Kosovës sot ka mbajtur mbledhjen e radhës. LEXO EDHE: Qeveria formon komision për punësimin e banorëve të Hades dhe Shipitullës Në këtë mbledhje qeveria ka aprovuar propozim-vendimin për ...

Shpejt përfundon shpronësimi në Hade dhe Shipitullë

Koha.net - 12.02.2019

​Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, të martën, është aprovuar edhe formimi për komisionit dhe procedurat e punësimit dhe shpronësimit për banorët e fshatrave Hade dhe Shipitullë.

Qeveria formon komision për punësimin e banorëve të Hades dhe Shipitullës

Lajmi.net - 12.02.2019

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e cila është duke u zhvilluar ka formuar një Komision për punësimin e banorëve të Hades dhe Shipitullës. Qeveria e Kosovës ka formuar komision për fillimin e procedurës ...