TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gjuajtja me armë, shtyhet seanca ndaj Dardan Gashit, Endrit Shalës, Sami Lushtakut e të tjerëve

Telegrafi - 11.02.2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Dardan Gashi, ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku dhe të tjerët, të hënën, kanë dal para Gjykatës Themelore në ...

Shtyhet seanca për dy ministrat e Kosovës

Albeu.com - 11.02.2019

Është shtyrë seanca fillestare ndaj Endrit Shalës, Dardan Gashit e Sami Lushtakut për datën 27 shkurt. Kjo me kërkesë të avokatit Arianit Koci që propozoi që seanca të shtyhet , e kjo sipas tij pasi ...

Shtyhet seanca për Gashin, Lushtakun e Shalën

Gazeta Express - 11.02.2019

Është shtyrë seanca fillestare ndaj Endrit Shalës, Dardan Gashit e Sami Lushtakut për datën 27 shkurt, raporton ...

Nis seanca gjyqësore ndaj Gashit, Shalës dhe Lushtakut për gjuajte me armë në odën e Limajt

Koha.net - 11.02.2019

Ka nisur shqyrtimi fillestar në rastin e Dardan Gashit, Endrit Shalës, Sami Lushtakut dhe të tjerëve për gjuajtje me armë në odën e Fatmir Limajt. Prokuroria e Gjakovës kishte ngritur aktakuzë ndaj ...

Shtyhet seanca gjyqësore ndaj Gashit, Shalës dhe Lushtakut

Botasot - 11.02.2019

(E plotësuar) - Është shtyrë seanca e sotme pas kërkesës së Avokatit Arianit Koci, i cili ka kërkuar që seanca të shtyhet për një datë tjetër pas pranimit të provave të reja.

Sot seanca gjyqësore ndaj Lushtakut dhe ministrave Gashi dhe Shala

Gazeta Express - 11.02.2019

Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës - dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që ...

Gjuajtja me armë, shtyhet seanca ndaj Dardan Gashit, Endrit Shalës, Sami Lushtakut e të tjerëve

Almakos - 11.02.2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Dardan Gashi, ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku dhe të tjerët, të hënën, kanë dal para Gjykatës Themelore në ...

Shtyhet seanca për Gashin, Lushtakun e Shalën

Lajmi.net - 11.02.2019

Është shtyrë seanca fillestare ndaj Endrit Shalës, Dardan Gashit e Sami Lushtakut për datën 27 shkurt. Kjo me kërkesë të avokatit Arianit Koci që propozoi që seanca të shtyhet, e kjo sipas tij pasi ...

Sot seanca gjyqësore ndaj Gashit, Shalës dhe Lushtakut

Telegrafi - 11.02.2019

Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që ...

Shtyhet seanca për Gashin, Lushtakun e Shalën

Zeri - 11.02.2019

Është shtyrë seanca fillestare ndaj Endrit Shalës, Dardan Gashit e Sami Lushtakut për datën 27 shkurt. Kjo me kërkesë të avokatit Arianit Koci që propozoi që seanca të shtyhet, e kjo sipas tij pasi ...

Sot seanca gjyqësore ndaj Gashit, Shalës dhe Lushtakut

Almakos - 11.02.2019

Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që ...

Shtyhet seanca për Gashin, Lushtakun e Shalën

Tetova Sot - 11.02.2019

Është shtyrë seanca fillestare ndaj Endrit Shalës, Dardan Gashit e Sami Lushtakut për datën 27 shkurt. Kjo me kërkesë të avokatit Arianit Koci që propozoi që seanca të shtyhet, e kjo sipas tij pasi ...

Për shtënie me armë, sot seancë gjyqësore ndaj Gashit, Shalës dhe Lushtakut

Koha.net - 11.02.2019

Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve, pasi që ...

Sot mbahet seanca ndaj Lushtakut dhe dy ministrave

Albeu.com - 11.02.2019

Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ministrave Dardan Gashi dhe Endrit Shala, si dhe Sami Lushtakut për posedim të paautorizuar të armëve , pasi që ...

Sot seanca gjyqësore ndaj Lushtakut dhe ministrave Gashi dhe Shala

Lajmi.net - 11.02.2019

Sot do të dalin para gjykatës ministrat Dardan Gashi e Endrit Shala si dhe ish-kreu i Skenderajt, Sami Lushtaku. Sot në Gjykatën Themelore të Gjakovës-dega në Malishevë, mbahet seanca fillestare ndaj ...