TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ford Ranger FX2 mund të lëvizë nëpër të gjitha terrenet

Telegrafi - 14.08.2019

Manovra të ndryshme edhe nëpër baltë, apo rrugë të vështira Ranger është kthyer sërish në prodhim nga Ford, që të rivalizojë me Toyota Tacoma, GMC Canyon dhe Chevy Colorado, transmeton Telegrafi.

Ford Ranger FX2 mund të lëvizë nëpër të gjitha terrenet

Flaka - 14.08.2019

Manovra të ndryshme edhe nëpër baltë, apo rrugë të vështira. Ranger është kthyer sërish në prodhim nga Ford, që të rivalizojë me Toyota Tacoma, GMC Canyon dhe Chevy Colorado.