TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Strugë, aprovohet planin e veprimit i kërkuar nga UNESKO

Alsat - 14.08.2019

Pa prezencën e kryetarit Ramiz Merko, këshilltarët e komunës së Strugës kanë miratuar planin e veprimit për masat dhe aktivitetet që pritet të ndërmerren në komunën e tyre, me qëllim që rajoni rreth ...

Për 6 muaj ndërpriten ndërtimet në Strugë, ja vendimi

Ina - 14.08.2019

Këshilli i komunës së Strugës në bazë të planit aksional për përmbushjen e rekomandimet të UNESCO për mbrojtjen e trashigimisë kulturore dhe natyrore të liqenit të Ohrit i ka dhënë dritën jeshile me ...

Strugë, moratorium për ndërtimet dhe planet urbanistike

Alsat - 13.08.2019

Për dallim nga Ohri, ku para dy muajsh ishte përgatitur regjistri i objekteve të ndërtuara ilegale, në Strugë kjo do të bëhet tani. Në seancën e Këshillit të komunës, të caktuar për të mërkurën do të ...

Strugë, aprovohet planin e veprimit i kërkuar nga UNESKO

Zhurnal - 14.08.2019

Strugë, 14 gusht, zhurnal.mk – Pa prezencën e kryetarit Ramiz Merko, këshilltarët e komunës së Strugës kanë miratuar planin e veprimit për masat dhe aktivitetet që pritet të ndërmerren në komunën e ...

Strugë, moratorium për ndërtimet dhe planet urbanistike

Flaka - 13.08.2019

Në Strugë numri i ndërtimeve pa leje është shumë i vogël, thuajse nuk ka asnjë ndërtim të fortë që është pa leje, pohojnë për Alsat autoritetet lokale, sipas të cilëve ndërtesat që janë ndërtuar në ...

Strugë, aprovohet planin e veprimit i kërkuar nga UNESKO

Tetova Sot - 14.08.2019

Pa prezencën e kryetarit Ramiz Merko, këshilltarët e komunës së Strugës kanë miratuar planin e veprimit për masat dhe aktivitetet që pritet të ndërmerren në komunën e tyre, me qëllim që rajoni rreth ...