TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Flet vrasësi i Arkanit, tregon detaje të padëgjuara deri më tani

Botasot - 13.09.2017

Dragan Nikolic Gagi, i cili po e vuan burgimin prej 30 viteve në burgun e Pozharevcit, në rrëfimin ekskluziv për mediat serbe tregon ngjarjet mbi vrasjen e kriminelëve Zeljko Raznjatovic Arkan, ...

Flet vrasësi i Arkanit, tregon detaje gjatë dhe pas ekzekutimit

Lajmi.net - 13.09.2017

. Dragan Nikolic Gagi, i cili po e vuan burgimin prej 30 viteve në burgun e Pozharevcit, në rrëfimin ekskluziv për gazetën serbe Kurir tregon ngjarjet mbi vrasjen e kriminelëve Zeljko Raznjatovic ...

Festë dhe uiski, vrasësi i kriminelit serb "Arkan" tregon detajet e ekzekutimit

Albeu.com - 13.09.2017

Dragan Nikolic Gagi , i cili po e vuan burgimin prej 30 viteve në burgun e Pozharevcit, në rrëfimin ekskluziv për gazetën serbe Kurir tregon ngjarjet mbi vrasjen e kriminelëve Zeljko Raznjatovic ...

Flet vrasësi i Arkanit, tregon detaje gjatë dhe pas ekzekutimit

Ina - 13.09.2017

Ai tregon se si “marrëdhëniet e komplikuara të biznesit” kanë sjellë deri aty që kanë filluar që ta përcjellin Arkanin dhe të kërkojnë lokacionin e përshtatshëm për vrasjen e tij.

Flet vrasësi i Arkanit, tregon detaje gjatë dhe pas ekzekutimit

Zeri - 13.09.2017

Dragan Nikolic Gagi, i cili po e vuan burgimin prej 30 viteve në burgun e Pozharevcit, në rrëfimin ekskluziv për gazetën serbe Kurir tregon ngjarjet mbi vrasjen e kriminelëve Zeljko Raznjatovic ...