TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ministri bullgar i Bujqësisë jep dorëheqje pas skandalit për keqpërdorim të parave evropiane

Portalb - 15.05.2019

Ministri bullgar i Bujqësisë, Ushqimit dhe Pyjeve, Rumen Porozhanov sot dha dorëheqje për shkak të një skandali lidhur me blerjen e pasurive të patundshme luksoze dhe ndërtimin e moteleve me ndihmën ...

Dorëhiqet ministri bullgar i bujqësisë pas skandalit të keqpërdorimit të parave evropiane

Ina - 15.05.2019

Ministri bullgar i Bujqësisë, Ushqimit dhe Pyjeve, Rumen Porozhanov sot dha dorëheqje për shkak të një skandali lidhur me blerjen e pasurive të patundshme luksoze dhe ndërtimin e moteleve me ndihmën ...