TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Edi Rama: Qëndroj në këmbë dhe shoh çfarë po më bëjnë buburrecat

Alsat - 11.09.2019

Këshillën e dhënë nga një qytetar në takimin për “bashkëqeverisjen”, kryeministri i Shqipërisë Edi Edi Rama duket se e përdori për të dhënë një mesazh që shkon përtej administratës.

Edi Rama: Qëndroj në këmbë dhe shoh çfarë po më bëjnë buburrecat

Botasot - 11.09.2019

Këshillën e dhënë nga një qytetar në takimin e për “bashkëqeverisjen”, kryeministri i Shqipërisë Edi Edi Rama duket se e përdori për të dhënë një mesazh që shkon përtej administratës.

Edi Rama: Qëndroj në këmbë dhe shoh çfarë po më bëjnë buburrecat

Top Channel - 11.09.2019

Këshillën e dhënë nga një qytetar në takimin e për “bashkëqeverisjen”, kryeministri Edi Rama duket se e përdori për të dhënë një mesazh që shkon përtej administratës.

“Platforma po mpin buburrecat”! Paralajmëron Rama: Vazhdojmë luftën ndaj “parazitëve”!!

BalkanWeb - 11.09.2019

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se platforma për bashkëqeverisjen është një platformë që i mpin “buburrecat” dhe disa prej tyre i shtyp, duke nënkuptuar me “buburreca” të gjithë punonjësit e ...

“Ky trung përsëri do mbetet i gërryer”, mesazhi i Ramës: Qëndroj në këmbë dhe shoh çfarë po më bëjnë buburrecat

Gazeta Tema - 11.09.2019

Përgjigjja e kryeministrit ishte: “Të jesh i sigurt se nuk kam patur nevojë të ulem në një stol për të parë çfarë po më bëjnë buburrecat nga poshtë, rri në këmbë dhe shoh buburrecat që gërryejnë.

Edi Rama: Qëndroj në këmbë dhe shoh çfarë po më bëjnë buburrecat

Lajmi.net - 11.09.2019

“Sa do i fortë të jetë ky trung, nëse këto buburreca nuk do të zhduken, ky trung përsëri do të mbetet i gërryer”, iu drejtua qytetari Ramës, teksa i referohej problemeve me administratën.

Rama: Qëndroj në këmbë dhe shoh çfarë po më bëjnë buburrecat

Alsat - 11.09.2019

Përgjigjja e kryeministrit kishte një karakter më shumë politik: “Të jesh i sigurt se nuk kam patur nevojë të ulem në një stol për të parë çfarë po më bëjnë buburrecat nga poshtë, rri në këmbë dhe ...

Rama: Qëndroj në këmbë dhe shoh çfarë po më bëjnë buburrecat

Tetova Sot - 11.09.2019

Këshillën e dhënë nga një qytetar në takimin e për “bashkëqeverisjen”, kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama duket se e përdori për të dhënë një mesazh që shkon përtej administratës.

Rama: Qëndroj në këmbë dhe shoh çfarë po më bëjnë buburrecat

Durres Lajm - 11.09.2019

Këshillën e dhënë nga një qytetar në takimin e për “bashkëqeverisjen”, kryeministri Edi Rama duket se e përdori për të dhënë një mesazh që shkon përtej administratës.

Edi Rama: Qëndroj në këmbë dhe shoh çfarë po më bëjnë buburrecat

Flaka - 11.09.2019

Përgjigjja e kryeministrit kishte një karakter më shumë politik: “Të jesh i sigurt se nuk kam patur nevojë të ulem në një stol për të parë çfarë po më bëjnë buburrecat nga poshtë, rri në këmbë dhe ...

“Rri në këmbë dhe i shoh buburrecat poshtë tavolinës”, Rama del me paralajmërimin e fortë: Vazhdojmë luftën ndaj ...

SOT - 11.09.2019

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se platforma për bashkëqeverisjen është një platformë që i mpin “buburrecat” dhe disa prej tyre i shtyp, duke nënkuptuar me “buburreca” të gjithë punonjësit e ...