TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Katastrofat që ndodhën dje në Kroaci, Bosnje e Serbi

Gazeta Express - 14.05.2019

Për dy ditë rresh, reshje të mëdha të shiut kanë përfshirë rajonin e Ballkanit. Përderisa në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut gjendja nuk është ende në nivele alarmante, Bosnja e Kroacia, po përballen ...

Rreziku nga vër.shimet, ja çfarë kat.astrofe po ndodh në Serbi, Bosnje e Kroaci

Antpress - 14.05.2019

Për dy ditë rresht reshje të mëdha të shiut kanë përfshirë rajonin e Ballkanit. Përderisa në Kosovë gjendja nuk është ende në nivele ala.rmante Bosnja e Kroacia po përballen me rreziqe të mëdha nga ...

Ja çfarë katastrofe po ndodh në Serbi, Bosnjë e Kroaci (VIDEO)

Tetova Sot - 14.05.2019

Për dy ditë rresh, reshje të mëdha të shiut kanë përfshirë rajonin e Ballkanit. Përderisa në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut gjendja nuk është ende në nivele alarmante, Bosnja e Kroacia, po përballen ...

Ja çfarë katastrofe po ndodh në Serbi, Bosnjë e Kroaci (VIDEO)

Ina - 14.05.2019

Për dy ditë rresh, reshje të mëdha të shiut kanë përfshirë rajonin e Ballkanit. Përderisa në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut gjendja nuk është ende në nivele alarmante, Bosnja e Kroacia, po përballen ...

Ja katastrofa që po ndodh në Serbi, Bosnjë dhe Kroaci si shkak i reshjeve të mëdha të shiut

Botasot - 14.05.2019

Për dy ditë rresh, reshje të mëdha të shiut kanë përfshirë rajonin e Ballkanit. Përderisa në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut gjendja nuk është ende në nivele alarmante, Bosnja e Kroacia, po përballen ...