TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Arsyet që i nxisin njerëzit të tradhtojnë

Telegrafi - 14.08.2019

A mendoni se mund t’i vëreni shenjat që tregojnë se partneri po ju tradhton? Sipas një studimi, njerëzit që e kanë pasur numrin më të madh të partnerëve seksualë apo ata që kanë tendenca impulsive ...

Blerim Latifi përmend atentatin ndaj Isa Mustafës, ja çka thotë për takimin me Albin Kurtin

Botasot - 14.08.2019

Këshilltari i Kadri Veselit, profesori i filozofisë, Blerim Latifi është përfshirë në debatin që po zhvillohet në lidhje me takimin Albin Kurti – Isa Mustafa i cili u mbajtë gjatë ditës së djeshme.

Megjithatë shprehja “një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” del të jetë e vërtetë

Botasot - 13.08.2019

“Një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” është frazë e cila mund ta dëmtojë imazhin e partnerit tuaj për një kohë të gjatë. Sipas disa hulumtimeve shkencore, mund të ketë edhe fakte para kësaj idiome ...

3 arsyet pse tradhtojmë partnerin janë këto

Tetova Sot - 13.08.2019

Kur partneri ju tradhton me siguri që e kemi shumë të vështirë të gjejmë justifikime për atë që ndodhi. Por, le të përpiqemi të kuptojmë motivet se pse njerëzit tradhtojnë partnerët e tyre.

Këto janë arsyet që i nxisin njerëzit të tradhtojnë

Botasot - 14.08.2019

A mendoni se mund t’i vëreni shenjat që tregojnë se partneri po ju tradhton? Sipas një studimi, njerëzit që e kanë pasur numrin më të madh të partnerëve seksualë apo ata që kanë tendenca impulsive ...

A është më e keqe tradhtia e mashkullit apo e femrës? Më në fund kemi përgjigjen

Telegrafi - 12.08.2019

Duket që meshkujt dhe femrat janë të barabartë kur është fjala për tradhtinë, mirëpo shpesh zhvillohen polemika rreth asaj se në çfarë mënyre tradhtohet dhe a është e mundshme të ndahen emocionet nga ...

Megjithatë shprehja “një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” del të jetë e vërtetë

Tetova Sot - 13.08.2019

Një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” është frazë e cila mund ta dëmtojë imazhin e partnerit tuaj për një kohë të gjatë. Sipas disa hulumtimeve shkencore, mund të ketë edhe fakte para kësaj idiome ...

A është më e keqe tradhtia e mashkullit apo e femrës? Më në fund kemi përgjigjen

Botasot - 12.08.2019

Duket që meshkujt dhe femrat janë të barabartë kur është fjala për tradhtinë, mirëpo shpesh zhvillohen polemika rreth asaj se në çfarë mënyre tradhtohet dhe a është e mundshme të ndahen emocionet nga ...

“Një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” del të jetë e vërtetë

BalkanWeb - 14.08.2019

Një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” është frazë e cila mund ta dëmtojë imazhin e partnerit tuaj për një kohë të gjatë. Sipas disa hulumtimeve shkencore, mund të ketë edhe fakte para kësaj idiome ...

A është më e keqe tradhtia e mashkullit apo e femrës?

Zeri - 14.08.2019

Duket që meshkujt dhe femrat janë të barabartë kur është fjala për tradhtinë, mirëpo shpesh zhvillohen polemika rreth asaj se në çfarë mënyre tradhtohet dhe a është e mundshme të ndahen emocionet nga ...

Megjithatë shprehja “një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” del të jetë e vërtetë

Idividi - 14.08.2019

“Një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” është frazë e cila mund ta dëmtojë imazhin e partnerit tuaj për një kohë të gjatë. Sipas disa hulumtimeve shkencore, mund të ketë edhe fakte para kësaj idiome ...

Është më e keqe tradhtia e djemve apo e vajzave?

Albeu.com - 14.08.2019

Duket që djemt dhe vajzat janë të barabartë kur është fjala për tradhtinë, mirëpo shpesh zhvillohen polemika rreth asaj se në çfarë mënyre tradhtohet dhe a është e mundshme të ndahen emocionet nga ...