TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ndryshon mosha e daljes në pension, sa do të jetë për 2019

BalkanWeb - 12.02.2019

Prej janarit të këtij viti, ashtu siç parashikohet në legjislacionin shqiptar, ka pasur ndryshime përsa i përket moshës së daljes në pension për të gjithë individët që kanë minimumi 15 vite pune me ...

Banka Botërore: Nevojitet rritja e moshës së pensionimit në Maqedoni

Telegrafi - 11.02.2019

Në raportin më të fundit të Bankës Botërore thuhet se është e nevojshme të rritet mosha e daljes në pension në Maqedoni, përcjell Telegrafi Maqedoni. Plakja e popullsisë dhe pensionet e hershme, së ...

Banka Botërore: Pako e fuqishme e masave politike që të ulen shpenzimet e larta pensionale të Maqedonisë

Flaka - 11.02.2019

Maqedonia ka nevojë për riformatim të sistemit të saj pensional që të mundet t’iu bëjë ballë presioneve fiskale, porositi Banka Botërore në raportin e fokusuar për reformat pensionale.

Kursimet pensionale të kosovarëve rriten për 3.2 për qind

Lajm - 11.02.2019

Kursimeve pensionale të kontribut-dhënësve kosovarë janë rritur për 3.2 për qind ose shprehur në shifra, 55 milionë, brenda muajit të parë të këtij viti.

Banka Botërore: Nevojitet rritja e moshës së pensionimit në Maqedoni

Botasot - 12.02.2019

Në raportin më të fundit të Bankës Botërore thuhet se është e nevojshme të rritet mosha e daljes në pension në Maqedoni. Plakja e popullsisë dhe pensionet e hershme, së bashku me rritjen shtesë të ...

Mosha e daljes në pension ndryshon, sa do të jetë për 2019

Botasot - 12.02.2019

Prej janarit të këtij viti, ashtu siç parashikohet në legjislacionin shqiptar, ka pasur ndryshime përsa i përket moshës së daljes në pension për të gjithë individët që kanë minimumi 15 vite pune me ...

Ndryshon sërish mosha e daljes në pension, ja sa do të jetë për vitin 2019

Mapo - 12.02.2019

Prej janarit të këtij viti, ashtu siç parashikohet në legjislacionin shqiptar, ka pasur ndryshime përsa i përket moshës së daljes në pension për të gjithë individët që kanë minimumi 15 vite pune me ...

Përllogaritja, ndryshon mosha e daljes në pension, sa do të jetë për 2019

Java News - 12.02.2019

Prej janarit të këtij viti, ashtu siç parashikohet në legjislacionin shqiptar, ka pasur ndryshime përsa i përket moshës së daljes në pension për të gjithë individët që kanë minimumi 15 vite pune me ...

Mosha e daljes në pension ndryshon, sa do të jetë për 2019

Medial - 12.02.2019

Prej janarit të këtij viti, ashtu siç parashikohet në legjislacionin shqiptar, ka pasur ndryshime përsa i përket moshës së daljes në pension për të gjithë individët që kanë minimumi 15 vite pune me ...

Vendoset përfundimisht/ Kur dalin shqiptarët në pension sipas gjinisë

SOT - 12.02.2019

Legjislacioni shqiptar për moshën e daljes në pension ka pësuar ndryshime disa herë. Por sot është marrë vendimi i cili duket se do të jetë definitiv.