TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UT mori pjesë në shënimin e Ditës Kombëtare të Shërbimit në SHBA

Shqipmedia - 11.09.2019

Universiteti i Tetovës edhe këtë vit iu bashkua aksionit për dhurimin e gjakut, që organizohet nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup.

UT mori pjesë në shënimin e Ditës Kombëtare të Shërbimit nga SHBA

Medial - 11.09.2019

Tetovë, 11 shtator 2019 Universiteti i Tetovës edhe këtë vit iu bashkua aksionit për dhurimin e gjakut, që organizohet nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup.

UT mori pjesë në shënimin e Ditës Kombëtare të Shërbimit në SHBA

Tetova Sot - 11.09.2019

Universiteti i Tetovës edhe këtë vit iu bashkua aksionit për dhurimin e gjakut, që organizohet nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup.

UT mori pjesë në shënimin e Ditës Kombëtare të Shërbimit në SHBA

Zhurnal - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator – zhurnal.mk – Universiteti i Tetovës edhe këtë vit iu bashkua aksionit për dhurimin e gjakut, që organizohet nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup.

UT mori pjesë në shënimin e Ditës Kombëtare të Shërbimit në SHBA

Flaka - 11.09.2019

Universiteti i Tetovës edhe këtë vit iu bashkua aksionit për dhurimin e gjakut, që organizohet nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup.

Sulmi terrorist në SHBA, aksion për dhurimin e gjakut

Zhurnal - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator, Zhurnal.mk – Ambasada e SHBA-së në Shkup, përkujtoi viktimat e sulmit terrorisit të 11 shtatorit 2001, ku e humbën jetën rreth 3 000 persona.

Sulmi terrorist në SHBA, aksion për dhurimin e gjakut

Alsat - 11.09.2019

Ambasada e SHBA-së në Shkup, përkujtoi viktimat e sulmit terrorisit të 11 shtatorit 2001, ku e humbën jetën rreth 3 000 persona. Tradicionalisht edhe sot, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Maqedonisë ...

Ambasada e SHBA-së, aksionit për dhurim të gjakut iu bashkua edhe zv.ministri Nuhiu

Flaka - 11.09.2019

Ambasada e SHBA-së në Shkup, përkujtoi viktimat e sulmit terrorisit të 11 shtatorit 2001, ku e humbën jetën rreth 3 000 persona. Tradicionalisht edhe sot, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Maqedonisë ...

Sulmi terrorist në SHBA, aksion për dhurimin e gjakut

Tetova Sot - 11.09.2019

Ambasada e SHBA-së në Shkup, përkujtoi viktimat e sulmit terrorisit të 11 shtatorit 2001, ku e humbën jetën rreth 3 000 persona. Tradicionalisht edhe sot, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Maqedonisë ...

Ambasada Amerikane, aksion për dhurimin e gjakut

Flaka - 11.09.2019

Ambasadorja amerikane, zonja Byrnes së bashku me Sekretarin e Përgjithshëm të Kryqit të Kuq të RMV-së, Sait Saiti dhe Dr. Rada Grubovic nga Instituti i Mjekësisë së Transfuzionit në një konferencë ...

Aksion humanitar i Ambasadës së SHBA dhe Kryqit të Kuq të Qytetit të Shkupit

Zhurnal - 10.09.2019

Shkup, 10 shtator, Zhurnal.mk – Më 11 shtator, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Qytetit të Shkupit dhe Institutin për Mjekësi të Transfuzionit, do të ...

(FOTO) Aksion humanitar i Ambasadës së SHBA dhe Kryqit të Kuq

Medial - 10.09.2019

Më 11 shtator, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Qytetit të Shkupit dhe Institutin për Mjekësi të Transfuzionit, do të organizojë aksion për dhurim të ...

Aksion humanitar për dhurimin e gjakut i Ambasadës së SHBA-së dhe Kryqit të Kuq të Qytetit të Shkupit

Medial - 10.09.2019

©MEDIAL.MK Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni ...

UT mori pjesë në shënimin e Ditës Kombëtare të Shërbimit në SHBA

Ina - 11.09.2019

Universiteti i Tetovës edhe këtë vit iu bashkua aksionit për dhurimin e gjakut, që organizohet nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup.

Aksion humanitar i Ambasadës së SHBA dhe Kryqit të Kuq

Tetova Sot - 10.09.2019

Më 11 shtator, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Qytetit të Shkupit dhe Institutin për Mjekësi të Transfuzionit, do të organizojë aksion për dhurim të ...

Aksion humanitar i Ambasadës së SHBA dhe Kryqit të Kuq

Flaka - 10.09.2019

Më 11 shtator, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Qytetit të Shkupit dhe Institutin për Mjekësi të Transfuzionit, do të organizojë aksion për dhurim të ...