TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Arrestohet Statuja e Lirisë” - vepra artistike e Izaac Zevalkingut

Koha.net - 14.08.2019

Murali i Statujës së Lirisë, e prangosur dhe përplasur në kofanon e veturës së policisë, është duke tërhequr vëmendjen në qendër të Las Vegasit, një ditë pasi zyrtari i lartë i Administratës së ...

Rregullorja e re për imigrimin në SHBA

VOA - 13.08.2019

Administrata Trump ka njoftuar nj ë politikë të re që komplikon më shumë procesin e aplikimit për leje qëndrimi apo marrjen e shtetësisë amerikane për një kategori të imigrantëve që ndodhen në ...

SHBA, një rregull i ri për imigrantët

Portalb - 13.08.2019

Rregulli, i cili pritej prej një kohe të gjatë, hyn në fuqi më 15 tetor dhe refuzon aplikantët për viza të përkohshme ose të përhershme nëse nuk përmbushin standardet e të ardhurave ose nëse varen ...

Rregullorja e re për imigrimin në SHBA komplikon aplikimin për lejeqëndrim

Botasot - 13.08.2019

Administrata Trump ka njoftuar një politikë të re që komplikon më shumë procesin e aplikimit për leje qëndrimi apo marrjen e shtetësisë amerikane për një kategori të imigrantëve që ndodhen në Shtetet ...

SHBA, rregull i ri për imigrantët

Gazeta Express - 13.08.2019

Administrata e Presidentit Donald Trump njoftoi të hënën një rregull të ri që mund t’u mohojë vizat dhe qëndrimin e përhershëm qindra mijëra njerëzve nëse janë tepër të varfër.

Kritikohet rregullorja e re për imigrimin në SHBA, diskriminon të varfrit

Gazeta Express - 14.08.2019

Administrata Trump ka njoftuar një politikë të re që komplikon më shumë procesin e aplikimit për leje qëndrimi apo marrjen e shtetësisë amerikane për një kategori të imigrantëve që ndodhen në Shtetet ...

SHBA nga tetori me një rregull të ri për imigrantët

Koha.net - 13.08.2019

Administrata e Presidentit Trump njoftoi të hënën një rregull të ri që mund t’u mohojë vizat dhe qëndrimin e përhershëm qindra mijëra njerëzve nëse janë tepër të varfër.

Kritikohen rregullat e reja për emigrantët në SHBA, diskriminojnë të varfrit

SOT - 14.08.2019

Administrata e presidentit Donald Trump ka njoftuar dje një politikë të re që komplikon më shumë procesin e aplikimit për leje qëndrimi apo marrjen e shtetësisë amerikane, për një kategori të ...

Kritikohet rregullorja e re për imigrimin në SHBA, diskriminon të varfrit

Tetova Sot - 14.08.2019

Administrata Trump ka njoftuar një politikë të re që komplikon më shumë procesin e aplikimit për leje qëndrimi apo marrjen e shtetësisë amerikane për një kategori të imigrantëve që ndodhen në Shtetet ...