TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Situatë e jashtëzakonshme në Bosnjë, uji po merr gjithçka me vete (VIDEO)

Alsat - 14.05.2019

Në Bosnje dhe Hercegovinë ditëve të fundit reshjet e dendura të shiut, sidomos në disa vende, ku janë përmbysur një numër i madh i shtëpive dhe fushave, derisa në Banja Lukë është shpallur situatë e ...

Situatë e jashtëzakonshme në Bosnjë, uji po merr gjithçka me vete

Botasot - 14.05.2019

Në Bosnje dhe Hercegovinë ditëve të fundit reshjet e dendura të shiut, sidomos në disa vende, ku janë përmbysur një numër i madh i shtëpive dhe fushave, derisa në Banjallukë është shpallur situatë e ...

Bosnja në situatë të jashtëzakonshme, uji po merr gjithçka me vete

Gazeta Express - 14.05.2019

Në Bosnje dhe Hercegovinë ditëve të fundit si pasojë e reshjeve të dendura të shiut, sidomos në disa vende, janë përmbytur një numër i madh i shtëpive dhe fushave, derisa në Banjallukë është shpallur ...

Situatë e jashtëzakonshme në Bosnjë, uji po merr gjithçka me vete

Zeri - 14.05.2019

Në Bosnje dhe Hercegovinë ditëve të fundit si pasojë e reshjeve të dendura të shiut, sidomos në disa vende, janë përmbytur një numër i madh i shtëpive dhe fushave, derisa në Banjallukë është shpallur ...

Situatë e jashtëzakonshme nga reshjet në Bosnjë, uji merr gjithçka me vete

SOT - 14.05.2019

Në Bosnje dhe Hercegovinë ditëve të fundit reshjet e dendura të shiut, sidomos në disa vende, kanë përmbysur një numër i madh te shtëpive dhe fushave, derisa në Banjallukë është shpallur situatë e ...

Situatë e jashtëzakonshme në Bosnje, uji po merr gjithçka me vete (VIDEO)

Tetova Sot - 14.05.2019

Në Bosnje dhe Hercegovinë ditëve të fundit reshjet e dendura të shiut, sidomos në disa vende, ku janë përmbysur një numër i madh i shtëpive dhe fushave, derisa në Banjallukë është shpallur situatë e ...

Situatë e jashtëzakonshme në Bosnjë, uji mori gjithçka me vete

Ina - 15.05.2019

Në Bosnje dhe Hercegovinë ditëve të fundit si pasojë e reshjeve të dendura të shiut, sidomos në disa vende, janë përmbytur një numër i madh i shtëpive dhe fushave, derisa në Banjallukë është shpallur ...

Uji merr përpara gjithçka në Bosnje (VIDEO)

Albeu.com - 16.05.2019

Në Bosnje dhe Hercegovinë ditëve të fundit si pasojë e reshjeve të dendura të shiut, sidomos në disa vende, janë përmbytur një numër i madh i shtëpive dhe fushave, derisa në Banjallukë është shpallur ...