TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TEKNOLOGJI – Amazon eklipson Google si marka më e fuqishme

Medial - 11.06.2019

LONDËR, 11 qershor /MEDIAL-AFP/ – Gjiganti amerikan i tregtisë online Amazon tejkaloi kompanitë në fushën e teknologjisë Google dhe Apple duke u renditur në krye të klasifikimit të markave botërore ...

Amazon ‘eklipson’ Google si marka më e fuqishme

Java News - 11.06.2019

Gjiganti amerikan i tregtisë online Amazon tejkaloi kompanitë në fushën e teknologjisë Google dhe Apple duke u renditur në krye të klasifikimit të markave botërore më të fuqishme, sipas një ...

Amazon tani më e vlefshme se Google

Gazeta Express - 12.06.2019

Gjiganti amerikan i tregtisë online Amazon tejkaloi kompanitë në fushën e teknologjisë Google dhe Apple duke u renditur në krye të klasifikimit të markave botërore më të fuqishme, sipas një ...

Amazon tani më e vlefshme se Google

Flaka - 12.06.2019

Gjiganti amerikan i tregtisë online Amazon tejkaloi kompanitë në fushën e teknologjisë Google dhe Apple duke u renditur në krye të klasifikimit të markave botërore më të fuqishme, sipas një ...