TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kosovë-Shqipëri – Unifikimi diplomatik në pikëpyetje

Zeri - 11.09.2019

Ende pa filluar me zbatimin e marrëveshjes për unifikimin e misioneve diplomatike e konsullore midis Kosovës dhe Shqipërisë, në Prishtinë është shtuar konfuzioni nëse një marrëveshje e tillë është e ...

Unifikimi diplomatik midis Kosovës e Shqipërisë, në pikëpyetje

Evropaelire - 11.09.2019

Ende pa filluar me zbatimin e marrëveshjes për unifikimin e misioneve diplomatike e konsullore midis Kosovës dhe Shqipërisë, në Prishtinë është shtuar konfuzioni nëse një marrëveshje e tillë është e ...

Unifikimi diplomatik midis Kosovës e Shqipërisë, në pikëpyetje

Zeri - 11.09.2019

Ende pa filluar me zbatimin e marrëveshjes për unifikimin e misioneve diplomatike e konsullore midis Kosovës dhe Shqipërisë, në Prishtinë është shtuar konfuzioni nëse një marrëveshje e tillë është e ...

Ende pa nisur unifikimi diplomatik Kosovë-Shqipëri shtohen konfuzionet

Koha.net - 11.09.2019

Ende pa filluar me zbatimin e marrëveshjes për unifikimin e misioneve diplomatike e konsullore midis Kosovës dhe Shqipërisë, në Prishtinë është shtuar konfuzioni nëse një marrëveshje e tillë është e ...

Unifikimi diplomatik ndërmjet Kosovës e Shqipërisë, në pikëpyetje

Lajmi.net - 11.09.2019

Hezitimet për këtë marrëveshje, janë pikërisht përbrenda Ministrisë së Jashtme të Kosovës, e cila edhe e kishte arritur marrëveshjen me Ministrinë e Jashtme të Shqipërisë.

Unifikimi diplomatik midis Kosovës e Shqipërisë, në pikëpyetje

Telegrafi - 11.09.2019

Ende pa filluar me zbatimin e marrëveshjes për unifikimin e misioneve diplomatike e konsullore midis Kosovës dhe Shqipërisë, në Prishtinë është shtuar konfuzioni nëse një marrëveshje e tillë është e ...

Kosovë-Shqipëri: Unifikimi diplomatik në pikëpyetje

Gazeta Express - 11.09.2019

Ende pa filluar me zbatimin e marrëveshjes për unifikimin e misioneve diplomatike e konsullore midis Kosovës dhe Shqipërisë, në Prishtinë është shtuar konfuzioni nëse një marrëveshje e tillë është e ...