TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Përgatituni/ Lajme të këqija nga moti, zbuloni si do të jetë koha gjatë gjithë muajit qershor dhe korrik

SOT - 12.06.2019

Qershori nisi me mot të freskët dhe shi ku në vetëm 3 ditë janë plotësuar rreth 80% e normave të reshjeve mujore. Megjithatë, shumë shpejt qershori solli mot të kthjellët dhe të nxehtë në Shqipëri.

Lajme të këqija nga moti, vapa sapo ka nisur

LajmiFundit - 12.06.2019

Qershori nisi me mot të freskët dhe shi ku në vetëm 3 ditë janë plotësuar rreth 80% e normave të reshjeve mujore. Megjithatë, shumë shpejt qershori solli mot të kthjellët dhe të nxehtë në Shqipëri.

I nxehti sapo ka filluar, çfarë sjell vera për shqiptarët?

Gazeta Express - 12.06.2019

Qershori nisi me mot të freskët dhe shi ku në vetëm 3 ditë janë plotësuar rreth 80% e normave të reshjeve mujore. Megjithatë, shumë shpejt qershori solli mot të kthjellët dhe të nxehtë në Shqipëri.

Dielli "djeg" Shqipërinë, si do të jetë vera

Albeu.com - 12.06.2019

Qershori nisi me mot të freskët dhe shi ku në vetëm 3 ditë janë plotësuar rreth 80% e normave të reshjeve mujore . Megjithatë, shumë shpejt qershori solli mot të kthjellët dhe të nxehtë në Shqipëri.

I nxehti sapo ka filluar, çfarë sjell vera për shqiptarët?

Gazeta Tema - 12.06.2019

Qershori nisi me mot të freskët dhe shi ku në vetëm 3 ditë janë plotësuar rreth 80% e normave të reshjeve mujore. Megjithatë, shumë shpejt qershori solli mot të kthjellët dhe të nxehtë në Shqipëri.

Vapa/ Ja çfarë sjell vera për shqiptarët?

Java News - 12.06.2019

Qershori nisi me mot të freskët dhe shi ku në vetëm 3 ditë janë plotësuar rreth 80% e normave të reshjeve mujore. Megjithatë, shumë shpejt qershori solli mot të kthjellët dhe të nxehtë në Shqipëri.