TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Havaji lëshon alarm të rremë për raketë

Koha.net - 13.01.2018

Zyrtarët e emergjencave në Havaji thanë të shtunën se alarmi për një kërcënim me raketë balistike ishte i rremë. Në tekstin e alarmit thuhej se drejt Havajit po vinte një kërcënim dhe se nuk ishte ...

Hawai njofton habimisht banorët: Na sulmuan, një raketë po vjen drejt nesh

LajmiFundit - 14.01.2018

Zyrtarët e emergjencave në Havaji thanë të shtunën se alarmi për një kërcënim me raketë balistike ishte i rremë. Në tekstin e alarmit thuhej se drejt Havajit po vinte një kërcënim dhe se nuk ishte ...

38 minuta kaos na Havaji, “shtypet susta e gabuar” /FOTO-VIDEO

Lajmi.net - 13.01.2018

Zyrtarët e emergjencave në Havaji thanë të shtunën se alarmi për një kërcënim me raketë balistike ishte i rremë. Në tekstin e alarmit thuhej se drejt Havajit po vinte një kërcënim dhe se nuk ishte ...

Zyrtarët e Havajit: Alarmi për raketë ishte një gabim

VOA - 14.01.2018

Zyrtarët e emergjencave në Havaji thanë të shtunën se alarmi për një kërcënim me raketë balistike ishte i rremë. Në tekstin e alarmit thuhej se drejt Havajit po vinte një kërcënim dhe se nuk ishte ...