TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Epidemi përdhunimesh të miturish në Ukrainë, ligji: Pedofilët të kastrohen

Top Channel - 12.07.2019

Pedofilët do të kastrohen kimikisht nga një injeksion në Ukraninë. Procesi kimik “përfshin injektimin me forcë të barnave anti-androgjene që përbëhen nga kimikate që reduktojnë epshin dhe aktivitetin ...

Parlamenti ukrainas miraton ligjin për tredhjen e pedofilëve

Koha.net - 12.07.2019

Parlamenti i Ukrainës ka miratuar këtë të enjte ligje të reja, duke futur kastrimin (tredhjen) kimike të detyrueshme për abuzuesit seksualë. Ky duket se do të jetë një testim i madh për presidentin ...

Epidemi përdhunimesh të miturish në Ukrainë, ligji: Pedofilët të kastrohen

Zeri - 12.07.2019

Pedofilët do të kastrohen kimikisht nga një injeksion në Ukraninë. Procesi kimik “përfshin injektimin me forcë të barnave anti-androgjene që përbëhen nga kimikate që reduktojnë epshin dhe aktivitetin ...

Parlamenti ukrainas miraton ligjin për tredhjen e pedofilëve

Shqipmedia - 13.07.2019

Parlamenti i Ukrainës ka miratuar këtë të enjte ligje të reja, duke futur kastrimin (tredhjen) kimike të detyrueshme për abuzuesit seksualë. Ky duket se do të jetë një testim i madh për presidentin ...