TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ndalohen katër persona në Tetovë, posedonin marijuanë

Alsat - 14.08.2019

Zyrtarët policorë të Sektorit për punë të Brendshme të Tetovës një ditë më parë rreth orës 22:45 minuta kanë privuar nga liria 25 vjeçarin A.J. nga Tetova dhe 20 vjeçarin K.Sh.

Gjendet kokainë brenda BMW-së me targa zvicerane, arrestohen dy persona nga Gostivari

Alsat - 13.08.2019

Nga Ministria e Punëve të Brendshme njoftojnë se sot në fashtin Bogovinë janë arrestuar dy persona tek të cilët është gjetur kokainë. “Më 13.08.2019 rreth orës 04 e 25 minuta në fshatin Bogovinë në ...

Arrestohen dy persona në Tetovë, posedonin “Kokainë”

Alsat - 13.08.2019

Zyrtarët policorë nga Sektori për Punë të Brendshme të Tetovës sot në orët e hershme të mëngjesit në fshatin Zherovjan të Tetovës kanë privuar nga liria 23 vjeçarin H.J. dhe 29 vjeçarin L.M.

Ndalohen katër persona që posedonin marijuanë

Gazeta Express - 14.08.2019

Zyrtarët policorë të Sektorit për punë të Brendshme të Tetovës një ditë më parë rreth orës 22:45 minuta kanë privuar nga liria 25 vjeçarin A.J. nga Tetova dhe 20 vjeçarin K.Sh.

Gjendet kokainë brenda BMW-së me targa zvicerane, arrestohen dy persona nga Gostivari

Zhurnal - 13.08.2019

Tetovë, 13 gusht- Nga Ministria e Punëve të Brendshme njoftojnë se sot në fashtin Bogovinë janë arrestuar dy persona tek të cilët është gjetur kokainë.

Arrestohen dy persona në Tetovë, posedonin “Kokainë”

Zhurnal - 13.08.2019

Tetovë, 13 gusht- Zyrtarët policorë nga Sektori për Punë të Brendshme të Tetovës sot në orët e hershme të mëngjesit në fshatin Zherovjan të Tetovës kanë privuar nga liria 23 vjeçarin H.J.

Ndalohen katër persona në Tetovë, posedonin marijuanë

Tetova Sot - 14.08.2019

Zyrtarët policorë të Sektorit për punë të Brendshme të Tetovës një ditë më parë rreth orës 22:45 minuta kanë privuar nga liria 25 vjeçarin A.J. nga Tetova dhe 20 vjeçarin K.Sh.

Arrestohen dy persona nga Gostivari

Flaka - 13.08.2019

Nga Ministria e Punëve të Brendshme njoftojnë se sot në fashtin Bogovinë janë arrestuar dy persona tek të cilët është gjetur kokainë. “Më 13.08.2019 rreth orës 04 e 25 minuta në fshatin Bogovinë në ...

Tetovë, arrestohen dy persona për posedim të kokainës

Tetova Sot - 13.08.2019

Zyrtarët policorë nga Sektori për Punë të Brendshme të Tetovës sot në orët e hershme të mëngjesit në fshatin Zherovjan të Tetovës kanë privuar nga liria 23 vjeçarin H.J. dhe 29 vjeçarin L.M.

Ndalohen katër persona në Tetovë, posedonin marijuanë

Shqipmedia - 14.08.2019

Zyrtarët policorë të Sektorit për punë të Brendshme të Tetovës një ditë më parë rreth orës 22:45 minuta kanë privuar nga liria 25 vjeçarin A.J. nga Tetova dhe 20 vjeçarin K.Sh.

Arrestohen dy persona nga Gotivari, gjendet drogë në makinën e tyre

Telegrafi - 13.08.2019

Nga Ministria e Punëve të Brendshme njoftojnë se sot në fashtin Bogovinë janë arrestuar dy persona tek të cilët është gjetur kokainë. “Më 13.08.2019 rreth orës 04 e 25 minuta në fshatin Bogovinë në ...

Arrestohen dy persona në Tetovë, posedonin kokainë

Telegrafi - 13.08.2019

Zyrtarët policorë nga Sektori për Punë të Brendshme të Tetovës sot në orët e hershme të mëngjesit në fshatin Zherovjan të Tetovës kanë privuar nga liria dy persona, 23 dhe 29 vjeçar.

Arrestohen dy persona në Tetovë, posedonin kokainë

Botasot - 13.08.2019

Zyrtarët policorë nga Sektori për Punë të Brendshme të Tetovës sot në orët e hershme të mëngjesit në fshatin Zherovjan të Tetovës kanë privuar nga liria dy persona, 23 dhe 29 vjeçar.

Arrestohen dy persona në Tetovë

Flaka - 13.08.2019

Zyrtarët policorë nga Sektori për Punë të Brendshme të Tetovës sot në orët e hershme të mëngjesit në fshatin Zherovjan të Tetovës kanë privuar nga liria 23 vjeçarin H.J. dhe 29 vjeçarin L.M.

Arrestohen dy persona në Tetovë, posedonin “Kokainë”

Shqipmedia - 13.08.2019

Zyrtarët policorë nga Sektori për Punë të Brendshme të Tetovës sot në orët e hershme të mëngjesit në fshatin Zherovjan të Tetovës kanë privuar nga liria 23 vjeçarin H.J. dhe 29 vjeçarin L.M.