TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vettingu nuk preku akademikët/ Monitorimi i paktit për Universitetin: Kërkesat janë plotësuar pjesërisht

Top Channel - 22.07.2019

Vettingu nuk ka prekur ende akademikët, pavarësisht se qeveria parashikoi që në qershor do të fillonte rishikimi i titujve shkencorë dhe plagjiaturave në universitete.

Wake Up/ Pakti për universitetin u bë vetëm për studentët e Tiranës

Top Channel - 22.07.2019

Qëndresa Qytetare nëpërmjet nismës “Arsimi në Fokus” me mbështetjen e Qendrës Olof Palme, ka publikuar gjetjet e raportit të dytë të monitorimit të Paktit për Universitetin, duke përfshirë çdo akt, ...