TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ja cilat projekte janë tërhequr nga Programi Vjetor i Ministrisë së Kulturës

Portalb - 16.04.2018

Dhjetë projekte nga Programi Vjetor i Ministrisë së Kulturës me vlerë të përgjithshme prej 500.000 denarë janë tërhequr pas revizionit të Komisionit të Ministrisë, ka informuar sot ministri i ...

Të burgosurit shembullorë do të vizitojnë ngjarje kulturore - artistike

Idividi - 16.04.2018

Shkup, 16 prill 2018 (MIA) - Përmbajtje kulturore artistike për të dënuarit në Burgun e Shutkës parashikon Memorandumi për bashkëpunim që sot e nënshkruajtën ministri i Kulturës Robert Alagjozovski ...

Të burgosurit shembullorë do të vizitojnë ngjarje kulturore-artistike

Flaka - 16.04.2018

Ministri i Kulturës, Robert Allagjozovski dhe drejtori i ENP Burgu Shkup në Shuto Orizarë, Gjoko Kotevski do të nënshkruajnë memorandum për bashkëpunim me të cilin parashihen aktivitete për avancimin ...

Allagjozovski: Janë tërhequr 10 projekte nga Programi Vjetor për Kulturë

Portalb - 16.04.2018

Dhjetë projekte nga Programi Vjetor i Ministrisë së Kulturës me vlerë të përgjithshme prej 500.000 denarë janë tërhequr pas revizionit të Komisionit të Ministrisë, ka informuar sot ministri i ...

Allagjozovski: Janë tërhequr 10 projekte nga Programi Vjetor për Kulturë

Alsat - 16.04.2018

Dhjetë projekte nga Programi Vjetor i Ministrisë së Kulturës janë tërhequr pas revizionit të Komisionit të Ministrisë, ka informuar sot ministri i Kulturës, Robert Allagjozovski.

Tërhiqen 10 projekte nga Programi vjetor i Ministrisë së Kulturës

Zhurnal - 16.04.2018

Tërhiqen 10 projekte nga Programi vjetor i Ministrisë së Kulturës Shkup, 16 prill - Dhjetë projekte nga Programa e sivjeme e Ministrisë së Kulturës me vlerë prej 8 milion dhe 500 mijë denarë janë ...

Ministria e Kulturës e Maqedonisë tërhoqi dhjetë projekte kulturore për vitin 2018

Telegrafi - 16.04.2018

Ministri për Kulturë, Robert Allagjozovski bëri të ditur sot se janë tërhequr 10 projekte nga Programi vjetor i Ministrisë së Kulturës, për vitin 2018.

Programi vjetor të Ministrisë së Kulturës, tërhiqen disa projekte

Flaka - 16.04.2018

Dhjetë projekte të Programit vjetor të Ministrisë së Kulturës për vitin 2018 me vlerë të tërësishme prej tetë milionë e 500.000 denarë janë tërhequr pas revizionit të Komisionit të Ministrisë, ka ...

Të burgosurit shembullorë në Maqedoni do të përfitojnë masa ndihmëse kulturore

Telegrafi - 16.04.2018

Të burgosurve shembullor në Maqedoni do t’u mundësohet që të ndjekin aktivitete kulturore-artistike. Kjo do të mundësohet pas nënshkrimit të memorandumit të bashkëpunimit ndërmjet Ministrisë së ...

Të burgosurit shembullorë do të vizitojnë ngjarje kulturore – artistike

Tetova Sot - 16.04.2018

Përmbajtje kulturore artistike për të dënuarit në Burgun e Shutkës parashikon Memorandumi për bashkëpunim që sot e nënshkruajtën ministri i Kulturës Robert Alagjozovski dhe drejtori i ENP Burgu ...

Ministria e Kulturës së Maqedonisë tërhoqi dhjetë projekte kulturore për vitin 2018

Tetova Sot - 16.04.2018

Dhjetë projekte nga Programa e sivjetme e Ministrisë së Kulturës me vlerë prej 8 milion e 500 mijë denarë janë tërhequr pas revizionit të kryer nga ana e Komisionit të Ministrisë së Kulturës, ka ...

Ministria e Kulturës e Maqedonisë tërhoqi dhjetë projekte kulturore për vitin 2018

Almakos - 16.04.2018

Ministri për Kulturë, Robert Allagjozovski bëri të ditur sot se janë tërhequr 10 projekte nga Programi vjetor i Ministrisë së Kulturës, për vitin 2018.

Alagjozovski: Tërhiqen 10 projekte nga programi vjetor i kulturës për vitin 2018 (VIDEO)

Almakos - 16.04.2018

Dhjetë projekte të Programit vjetor të Ministrisë së Kulturës për vitin 2018 me vlerë të tërësishme prej tetë milionë e 500.000 denarë janë tërhequr pas revizionit të Komisionit të Ministrisë, ka ...

Alagjozovski: Tërhiqen 10 projekte nga programi vjetor i kulturës për vitin 2018

Idividi - 16.04.2018

Shkup, 16 prill 2018 (MIA) - Dhjetë projekte të Programit vjetor të Ministrisë së Kulturës për vitin 2018 me vlerë të tërësishme prej tetë milionë e 500.000 denarë janë tërhequr pas revizionit të ...

Alagjozovski: Tërhiqen 10 projekte nga programi vjetor i kulturës për vitin 2018

Tetova Sot - 16.04.2018

Dhjetë projekte të Programit vjetor të Ministrisë së Kulturës për vitin 2018 me vlerë të tërësishme prej tetë milionë e 500.000 denarë janë tërhequr pas revizionit të Komisionit të Ministrisë, ka ...