TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

AUVK, 1.3 milion euro për trajtim të qenve endacak (VIDEO)

Lajmi.net - 13.01.2018

Qeveria e Kosovës ka ndarë 1.3 milionë euro për trajtimin e qenve endacak. Qentë do ta trajtohen nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë. ...

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë merr 1.3 milion euro për trajtimin e qenve endacak

Lajmi.net - 13.01.2018

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës (AUVK) ka marrë 1.3 milion euro nga Qeveria për trajtimin e qenve endacak. Qeveria vitin e kaluar në një nga mbledhjet morri vendim që jepte 1.3 milion ...

Qeveria ndau 1.3 milionë euro për trajtimin e qenve endacakë, projekti nuk ka filluar ende

Telegrafi - 13.01.2018

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës (AUVK) ka marrë 1.3 milion euro nga Qeveria për trajtimin e qenve endacak. Qeveria vitin e kaluar në një nga mbledhjet morri vendim që jepte 1.3 milion ...

Në Strumicë dhe Gjevgjeli do të ndërtohen dy strehimore për qentë endacak

Telegrafi - 12.01.2018

Në komunën e Strumicës dhe të Gjevgjelisë synohet të ndërtohen dy qendra për strehimin e qenve endacak të rajonit planor juglindor, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ismaili: Qenët endacak problem shumë i madh i të gjitha Komunave

Lajmi.net - 12.01.2018

Asociacioni i Komunave të Kosovës, ketë vit do të realizojë projektin për trajtimin e qenve endacak e që është njëri ndër problemet që qytetarët e Kosovës po ndeshen çdo ditë.

Një shkupjan sulmohet nga qen endacakë

Idividi - 12.01.2018

Shkup, 11 janar 2018 (MIA) - Një gjashtëdhjetë e tre vjeçar nga Shkupi ka paraqitur se dje rreth orës 11:30 minuta është sulmuar nga dy qen endacakë në rrugën "Februarski pohod" në Novo Lisiçe.

AUVK-ja ende s’ka nisur trajtimin e qenve endacakë me 1.3 milionët që ia ndau shteti

Koha.net - 13.01.2018

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës (AUVK) ka marrë 1.3 milion euro nga Qeveria për trajtimin e qenve endacakë, raporton Ekonomia Online. Qeveria vitin e kaluar në një nga mbledhjet mori ...

Maqedoni, miratohen dy vend-strehimore për qentë endacakë

SOT - 12.01.2018

Në përpjekje për të zgjidhur problemin dhe rrezikun e qenve endacakë për poullsinë urbane, autoritetet vendore të Strumicës dhe Gjevgjelisë në Maqedoni, kane miratuar ndërtimin e dy qendrave për ...

Ismajli: Qenët endacak problem shumë i madh i të gjitha komunave

Telegrafi - 12.01.2018

Asociacioni i Komunave të Kosovës këtë vit do të realizojë projektin për trajtimin e qenve endacak e që është njëri ndër problemet që qytetarët e Kosovës po ndeshen çdo ditë.

Ismajli: Qenët endacak problem shumë i madh i të gjitha komunave

Almakos - 12.01.2018

Asociacioni i Komunave të Kosovës këtë vit do të realizojë projektin për trajtimin e qenve endacak e që është njëri ndër problemet që qytetarët e Kosovës po ndeshen çdo ditë.

Kosovë, Ismajli: Qentë endacakë problem i madh i të gjitha komunave

SOT - 12.01.2018

Shoqata e Komunave të Kosovës këtë vit do të realizojë projektin për trajtimin e qenve endacakë, me të cilin qytetarët e Kosovës po ndeshen çdo ditë. Naim Ismajli, kryetar i Komunës së Shtimes, ...