TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Tërhiq ligjet e shpifjës”; Thirrja e organizatave të gazetarëve për kryeministrin

Top Channel - 18.01.2019

Një grup organizatash për mbrojtjen e të drejtave të njeriut e lirisë së fjalës si dhe organizata përfaqësuese të gazetarëve i kërkuan Kryeministrit, të tërheqë dy projektligjet për median online, të ...

Tiranë: organizatat kërkojnë tërheqjen e dy projektligjeve mbi mediat

VOA - 18.01.2019

Një grup prej 7 organizatash për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, lirisë së fjalës dhe organizata të gazetarëve i kërkuan sot kryeministrit Edi Rama të tërheqë dy projektligjet për rregullimin e ...

Organizatat për lirinë e fjalës kundër projektligjeve për median online

ABC News - 18.01.2019

Qeveria shqiptare duhet të tërheqë projektligjet për rregullimin e medias në internet. Kërkesa vjen nga një grup organizatash për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, lirisë së fjalës dhe organizata ...

Organizatat e gazetarëve: Të tërhiqen pr/ligjet për median online

BalkanWeb - 18.01.2019

Një grup organizatorësh për mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe organizata përfaqësuese të gazetarëve i kërkojnë kryeministrit të tërheqë dy projektligjet për median online.

Rama të tërheqë dy projektligjet për mediat online

RTSH - 18.01.2019

Një grup organizatash për të drejtat e njeriut dhe organizata gazetarësh, i kërkojnë kryeministrit Edi Rama të tërheqë të dy projektligjet për mediat online.

Organizatat e gazetarëve thirrje kryeministrit: “Tërhiq ligjet e shpifjes”!

Java News - 18.01.2019

Një grup organizatash për mbrojtjen e të drejtave të njeriut e lirisë së fjalës si dhe organizata përfaqësuese të gazetarëve i kërkuan Kryeministrit, të tërheqë dy projektligjet për median online, të ...

Tiranë: 7 organizata i kërkojnë qeverisë të tërheqë projektligjet mbi mediat online

Mapo - 18.01.2019

Ndajeni Shiko komentet Një grup prej 7 organizatash për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, lirisë së fjalës dhe organizata të gazetarëve i kërkuan sot kryeministrit Edi Rama të tërheqë dy ...

Gazetarët kundër nismës së Ramës për të kapur ato pak media të lira që kanë mbetur

Albeu.com - 18.01.2019

Një grup organizatash të gazetarëve dhe të mbrojtjes së të drejtave të njeriut në Shqipëri i bënë thirrje qeverisë që të heqë dorë nga plani për rregullimin e mediave online , të cilin e cilësuan ...

Gazetarët thirrje Ramës: Tërhiq ligjin “anti- shpifje”, na rikthen sërish në diktaturë

Medial - 18.01.2019

“Këto dy projektligje rrezikojnë ta kthejnë Shqipërinë në një vend jodemokratik, cenojnë rëndë lirinë e shprehjes dhe nuk zgjidhin asnjë nga problematikat ekzistuese të medias, përfshirë gjuhën e ...

Tiranë: 7 organizata i kërkojnë qeverisë të tërheqë 2 projektligjet mbi mediat online si jodemokratike

Botasot - 18.01.2019

Një grup prej 7 organizatash për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, lirisë së fjalës dhe organizata të gazetarëve i kërkuan sot kryeministrit Edi Rama të tërheqë dy projektligjet për rregullimin e ...

Tiranë: 7 organizata i kërkojnë qeverisë të tërheqë 2 projektligjet mbi mediat online si jodemokratike

Antpress - 18.01.2019

Një grup prej 7 organizatash për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, lirisë së fjalës dhe organizata të gazetarëve i kërkuan sot kryeministrit Edi Rama të tërheqë dy projektligjet për rregullimin e ...

Tiranë: 7 organizata i kërkojnë qeverisë të tërheqë 2 projektligjet mbi mediat online si jodemokratike

Medial - 18.01.2019

Një grup prej 7 organizatash për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, lirisë së fjalës dhe organizata të gazetarëve i kërkuan sot kryeministrit Edi Rama të tërheqë dy projektligjet për rregullimin e ...