TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ana e errët e lëngut të Aloe Vera-s, nga një “mrekullibërëse” në “vrasëse të heshtur”

Tetova Sot - 15.05.2019

Aloe Vera i përket familjes Liliaceae. Ajo është e njohur gjerësisht si “fabrikë e mrekullive” për përdorimet e saj mjekësore dhe kozmetike. Xheli i Aloe Vera është një substancë e nxjerrë nga pjesa ...

Metoda për të trajtuar lëkurën kur ju vrasin këpucët

Botasot - 14.05.2019

Sigurisht se të gjithë ne të paktën një herë e kemi provuar dhimbjen kur na lëndojnë këpucët e reja. Sipas Channel Better Health flluskat që krijohen janë përgjigja e trupit ndaj lëndimit ose ...

Metoda për të trajtuar lëkurën kur ju vrasin këpucët

Tetova Sot - 14.05.2019

Sigurisht se të gjithë ne të paktën një herë e kemi provuar dhimbjen kur na lëndojnë këpucët e reja. Sipas Channel Better Health flluskat që krijohen janë përgjigja e trupit ndaj lëndimit ose ...