TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zeka: PDK iniciatore e taksës, do të ketë edhe masa të tjera ndaj Serbisë

Telegrafi - 12.01.2019

Taksa 100% e vendosur për produktet serbe dhe ato të Bosnjës ka ngjallur debat brenda dhe jashtë vendit. U tha se ideja për vendosjen e taksës ka qenë e zv.

Në Qeveri duan masa të reja ndaj Serbisë

Koha.net - 12.01.2019

Izmi Zeka, zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme, ka thënë se përveç taksës 100 për qind për mallra që vijnë nga Serbia e Bosnjë Hercegovina, Kosova do të ndërmarrë edhe sanksione ...

Pas taksës, Qeveria pritet të marrë masa tjera ndaj Serbisë

Gazeta Express - 12.01.2019

Izmi Zeka, zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme, ka thënë se përveç taksës 100 për qind për mallra që vijnë nga Serbia e Bosnjë Hercegovina, Kosova do të ndërmarrë edhe sanksione ...

Zeka: PDK iniciatore e taksës, do të ketë edhe masa të tjera ndaj Serbisë

Almakos - 12.01.2019

Taksa 100% e vendosur për produktet serbe dhe ato të Bosnjës ka ngjallur debat brenda dhe jashtë vendit. U tha se ideja për vendosjen e taksës ka qenë e zv.

Në Qeveri duan masa të reja ndaj Serbisë, tash për automjete

Ina - 12.01.2019

Izmi Zeka, zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme, ka thënë se përveç taksës 100 për qind për mallra që vijnë nga Serbia e Bosnjë Hercegovina, Kosova do të ndërmarrë edhe sanksione ...

Pas taksës qeveria merr të tjera masa drastike ndaj Serbisë

Albeu.com - 12.01.2019

Izmi Zeka, zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme, ka thënë se përveç taksës 100 për qind për mallra që vijnë nga Serbia e Bosnjë Hercegovina, Kosova do të ndërmarrë edhe sanksione ...

Pas taksës, Qeveria pritet të marrë masa tjera ndaj Serbisë

Lajmi.net - 12.01.2019

Izmi Zeka, zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme, ka thënë se përveç taksës 100 për qind për mallra që vijnë nga Serbia e Bosnjë Hercegovina, Kosova do të ndërmarrë edhe sanksione ...

Qeveria pritet të marrë masa tjera ndaj Serbisë

Zeri - 12.01.2019

Izmi Zeka, zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme, ka thënë se përveç taksës 100 për qind për mallra që vijnë nga Serbia e Bosnjë Hercegovina, Kosova do të ndërmarrë edhe sanksione ...

Pas taksës, Kosova pritet të marrë masa të tjera ndaj Serbisë

Durres Lajm - 12.01.2019

Izmi Zeka, zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme, ka thënë se përveç taksës 100 për qind për mallra që vijnë nga Serbia e Bosnjë Hercegovina, Kosova do të ndërmarrë edhe sanksione të ...

Kjo pritet të jetë masa e re e Kosovës kundër Serbisë

Portalb - 12.01.2019

Izmi Zeka, zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme, ka thënë se përveç taksës 100 për qind për mallra që vijnë nga Serbia e Bosnjë Hercegovina, Kosova do të ndërmarrë edhe sanksione ...