TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Komisioni Europian: Shqipëra shton financimet për PPP-të, i ul për arsimin dhe shëndetësinë; Mos rrisni taksat!

Medial - 11.07.2019

Komisioni Europian ka publikuar vlerësimin e tij për programin e pestë të reformave ekonomike (ERP) që mbulon periudhën 2019-2021, i hartuar nga qeveria shqipare.

KE: Shqipëria shton financimet për PPP-të, i ul për shëndetësinë

BalkanWeb - 11.07.2019

Komisioni Europian ka publikuar vlerësimin e tij për programin e pestë të reformave ekonomike (ERP) që mbulon periudhën 2019-2021, i hartuar nga qeveria shqipare.

KE: Shqipëra shton financimet për PPP-të, i ul për shëndetësinë

Durres Lajm - 11.07.2019

Komisioni Europian ka publikuar vlerësimin e tij për programin e pestë të reformave ekonomike (ERP) që mbulon periudhën 2019-2021, i hartuar nga qeveria shqiptare.

KE: Shqipëra rrit financimet për koncensionet, i ul për shëndetësi

Zhurnal - 11.07.2019

Tiranë, 11 korrik – Komisioni Europian ka publikuar vlerësimin e tij për programin e pestë të reformave ekonomike (ERP) që mbulon periudhën 2019-2021, i hartuar nga qeveria shqipare.

KE: Shqipëra shton financimet për PPP, ulen në arsim dhe shëndetësi

Mapo - 11.07.2019

Komisioni Europian ka publikuar vlerësimin e tij për programin e pestë të reformave ekonomike (ERP) që mbulon periudhën 2019-2021, i hartuar nga qeveria shqipare.

KE-Shqipërsë: Mos rrisni taksat!I keni ulur financimet për arsimin dhe shëndetësinë, rritje për PPP-të

Gazeta Express - 11.07.2019

Komisioni Europian ka publikuar vlerësimin e tij për programin e pestë të reformave ekonomike (ERP) që mbulon periudhën 2019-2021, i hartuar nga qeveria shqipare.