TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(VIDEO) 7 vjet burg për vrasësin e Komandant Shqiponjës, ja reagimi i familjarëve

Almakos - 19.05.2017

Me vetëm 7 vite burg u dënua Bajram Limani, vrasësi i Komandant Shqiponjës, pasi gjykata vlerësoi se vrasja ka qenë vrasje çasti. Ndërsa Amir Latifi i cili plagosi dy shokët e “Shqiponjës” Gani ...

Komandant Baruti: U vërtetua se komandant Shqiponja është vra nga mbeturinat e UDB-së

Lajm - 19.05.2017

Sot, u dëshmua, dhe u vërtetua, se Xhemail Rexhepi – Komandant Shqiponja, është i vrarë në kurthin e mirë organizuar, nga mbeturinat Udbeske, dhe nga një pjesë e krimit politikë, shkruan Xhem ...

7 vjet burg për vrasësin e “Shqiponjës”

Portalb - 19.05.2017

Gjykata Themelore e Kumanovës dënoi me shtatë vjet burg Shaban Limanin për vrasjen e Xhemail Rexhepit, të njohur si komandant Shqiponja. Ndërsa i akuzuari i dytë, Amir Latifi u dënua me tre muaj ...

Familjari i Komandant Shqiponjës: Me vendimin e Gjykatës ai u vra për së dyti

Almakos - 19.05.2017

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA.

7 vite burg për vrasësin e Komandant Shqiponjës, familjarët: E vratë për së dyti

Albeu.com - 19.05.2017

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vite burg , ndërsa personi i cili plagosi dy shokët e tij, Gani Demirin dhe Shefki Rexhepin, u dënua me vetëm tre muaj burg .

Vetëm shtatë vjet burg për vrasësin e Komandant Shqiponjës

Almakos - 19.05.2017

Vrasësi i komandant shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA.

(VIDEO) 7 vjet burg për vrasësin e Komandant Shqiponjës, ja reagimi i familjarëve

Alb Portali - 19.05.2017

Me vetëm 7 vite burg u dënua Bajram Limani, vrasësi i Komandant Shqiponjës, pasi gjykata vlerësoi se vrasja ka qenë vrasje çasti. Ndërsa Amir Latifi i cili plagosi dy shokët e “Shqiponjës” Gani ...

Komandant Baruti: U vërtetua se komandant Shqiponja është vra nga mbeturinat e UDB-së

Ina - 19.05.2017

Sot, u dëshmua, dhe u vërtetua, se Xhemail Rexhepi – Komandant Shqiponja, është i vrarë në kurthin e mirë organizuar, nga mbeturinat Udbeske, dhe nga një pjesë e krimit politikë, shkruan Xhem ...

Familjari i Komandant Shqiponjës: Me vendimin e Gjykatës ai u vra për së dyti

Alb Portali - 19.05.2017

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA.

Vetëm shtatë vjet burg për vrasësin e Komandant Shqiponjës

Alb Portali - 19.05.2017

Vrasësi i komandant shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA.

Komandant Baruti: U vërtetua se komandant Shqiponja është vra nga mbeturinat e UDB-së

Botasot - 19.05.2017

Sot, u dëshmua, dhe u vërtetua, se Xhemail Rexhepi – Komandant Shqiponja, është i vrarë në kurthin e mirë organizuar, nga mbeturinat Udbeske, dhe nga një pjesë e krimit politikë, shkruan Xhem ...

Vetëm shtatë vite burg për vrasësin e Xhemail Rexhepit – Komandant Shqiponja

Telegrafi - 19.05.2017

Tv Shenja bën të ditur se vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre ...

Familjarët e “Shqiponjës” të tronditur nga dënimi për vrasësin e birit të tyre. Ja çfarë shkruan Qahil Rexhepi

Lajm - 19.05.2017

Ka reaguar Qahil Rexhepi, vëllai i Komandant Shqiponjës- Xhemail Rexhepi pas aktgjykimit për vrasësin e vëllait. Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi ...

Familjari i Komandant Shqiponjës: Na vranë për së dyti djalin tonë

Ina - 19.05.2017

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA.

Familjarët e “Shqiponjës” të tronditur nga dënimi për vrasësin e birit të tyre. Ja çfarë shkruan Qahil Rexhepi

Ina - 19.05.2017

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA.

Vetëm shtatë vite burg për vrasësin e Xhemail Rexhepit – Komandant Shqiponja

Botasot - 19.05.2017

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg.

Vetëm shtatë vite burg për vrasësin e Xhemail Rexhepit – Komandant Shqiponja

Antpress - 19.05.2017

Tv Shenja bën të ditur se vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre ...

Vetëm shtatë vjet burg për vrasësin e komandant Shqiponjës

Shqipmedia - 19.05.2017

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA.